Πρόταση σε Μπακάλη ο Γ.Σ. Αλμυρού, θέλει και Κιπτίου

Πρόταση στον Λάκη Μπακάλη έχουν κάνει οι άνθρωποι του Γ.Σ. Αλμυρού, ώστε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας τη νέα αγωνιστική περίοδο. Οι διοικούντες τον ιστορικό σύλλογο εκτιμούν τον Βελεστινιώτη προπονητή που έχει δουλέψει και στο παρελθόν στον Γυμναστικό.

Θεωρούν ότι είναι ο καταλληλότερος για να οδηγήσει την ομάδα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, αφού γνωρίζει άριστα την κατηγορία μετά την πολύχρονη θητεία του στον Ρήγα Φεραίο.
Πάντως για να οριστικοποιηθεί συμφωνία και να υπάρξει επίσημη ανακοίνωση θα πρέπει πρώτα να γίνει η γενική συνέλευση του συλλόγου από όπου θα προκύψει και η νέα διοίκηση.

Στο στόχαστρο ο Κιπτίου
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Γ.Σ. Αλμυρού θα κινηθεί δυναμικά στις μεταγραφές, εφόσον δεν υπάρξουν εκπλήξεις στην επικείμενη συνέλευση. Στο στόχαστρο φέρεται να βρίσκεται ένας ποδοσφαιριστής που γύρω του μπορεί να «χτιστεί» η ομάδα της νέας σεζόν, καθώς διαθέτει ποιότητα στο παιχνίδι του.
Ο λόγος για τον Κώστα Κιπτίου, που στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής φόρεσε τη φανέλα του Ρήγα Φεραίου σε 24 ματς σκοράροντας τρεις φορές. Ο 26χρονος μέσος έχει ακόμη αγωνιστεί σε Νίκη, Τύρναβο, Λαμία και Κισσαμικό. Συνολικά στη Γ’ Εθνική μετρά 137 συμμετοχές και 14 γκολ.
Πηγή: εφημερίδα «Θεσσαλία»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις