Εκτός έδρας νίκη για τον Πηλέα 2-3 τον Κένταυρο

Πέντε γκολ πέτυχαν σήμερα Πηλέας και Κένταυρος, με τους γηπεδούχους να δυσκολεύουν αρκετά τους φιλοξενούμενους, ενώ οι Πηλιορείτες φωνάζουν για την διαιτησία για την οποία αναφέρθηκαν άλλη μία φορά πως ήταν πολύ κακή, τόνισαν πως αδικούνται σε ολόκληρο τον δεύτερο γύρο και πως οι διαιτητές κόβουν βαθμούς από την ομάδα τους. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν…

…με 0-3 χάρη στα τέρματα των Ζουλένκο μετά από εκτέλεση φάουλ στο 20΄, Άγγ. Ματθαίου στο 55 ΄ και του Θάνου στο 65΄. Οι γηπεδούχοι αμέσως μετά ψαλίδισαν τη διαφορά με δύο γκολ του Μπογδανίδη. Το ένα από εκτέλεση πέναλτι στο 68΄και το δεύτερο, δέκα λεπτά αργότερα με σουτ εκτός περιοχής. Για τους γηπεδούχους ευκαιρίες πριν το 0-0 χάθηκαν από τον Μπογδανίδη ενώ δύο κεφαλιές των Βαρσαμά και Τζήκα πέρασαν άουτ. Στο δεύτερο ημίχρονο Νιτσάι και Μπογδανίδης βρέθηκαν τετ-α-τετ με τον Τριανταφύλλου αλλά έστειλαν την μπάλα άουτ.
ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ(Γώγος): Πότσκα, Τζήκας, Πανάρετος, Παππάς, Πάπος, Βαρσαμάς, Φ. Γώγος (85′ Πατιστής), Β. Γώγος, Ανδρέου (62′ Παπαδημητρίου), Μπογδανίδης, Νεγιάνης (50′ Νιτσάι)
ΠΗΛΕΑΣ(Κατσικαδάμος): Τριανταφύλλου, Δημητρίου, Μ. Ματθαίου, Ζουλένκο, Αλβανόπουλος, Βαΐτσης, Κατσικαδάμος (78′ Τζιάμος), Αγγ. Ματθαίου, Μπραχιμάι, Θάνος (75′ Δεδούσης), Αγγέλης (70′ Μακρής).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις