Σε αγωνιστική δράση οι οδηγοί της Λ.Α. Βόλου

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Λ.Α. Βόλου συγχαίρει τον αθλητή της Λέσχης, Απόστολο Μακάριο, για τη συμμετοχή του στο Seajets Ράλι Ακρόπολις 2017 και εύχεται στους Αντώνη Σταφυλοπάτη και Κώστα Βασταρδή καλή επιτυχία στους αγώνες που θα λάβουν μέρος αυτό το Σαββατοκύριακο. Αναλυτικά:

«Πολλά συγχαρητήρια στον αθλητή της Λέσχης Αυτοκινήτου Βόλου Απόστολο Μακάριο που συμμετείχε για πρώτη του φορά σε ένα Ράλι Ακρόπολις, το οποίο διεξήχθη το περασμένο Σαββατοκύριακο 3-4 Ιουνίου.
Ένα μεικτό πλήρωμα από Λαμία Α.Λ.Α.Λ. (Αρμυριώτης Παναγιώτης) και Βόλο Λ.Α. Βόλου (Μακάριος Αποστόλης) έλαβαν μέρος στον αγώνα του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, το Seajets Ράλι Ακρόπολις 2017, με αυτοκίνητο Ford Escort MK II. Ο 2ήμερος αγώνας είχε ως βάση την πόλη της Λαμίας και πεδίο δράσης τα βουνά της Φθιώτιδας και Φωκίδας. Το εν λόγο πλήρωμα αγωνίσθηκε μόνον την Κυριακή (το επέτρεπαν οι κανονισμοί) σε 4 επαναλαμβανόμενες ειδικές διαδρομές και κατέκτησαν τελικά την 3η θέση στην κατηγορία F2 και την 1η θέση στην κατηγορία/κλάση C3/E11.
Επίσης να ευχηθούμε καλή επιτυχία και σε δύο ακόμη αθλητές της Λ.Α. Βόλου που το προσεχές Σαββατοκύριακο διαγωνίζονται σε αγώνες αναβάσεων. Ο λόγος για τον Αντώνη Σταφυλοπάτη με ένα Opel Astra OPC στην κατηγορία Formula Saloon που συμμετέχει στον 4ο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αναβάσεων, την Ανάβαση Αχλαδόκαμπου στην Τρίπολη και τον Κώστα Βασταρδή με ένα Citroen Xsara επίσης στην κατηγορία Formula Saloon για τον 2ο γύρο του Κυπέλλου Αναβάσεων Βορείου Ελλάδος, την Ανάβαση Κορύλοβου στην Δράμα».