“Βόμβα” με Φρουσκλιά ετοιμάζει η Νίκη

Μεταγραφική «βόμβα» ετοιμάζει η Νίκη. Πιο συγκεκριμένα έχει εντείνει την προσπάθειά της για να εντάξει στο δυναμικό της τον Μιχάλη Φρουσκλιά. Σύμφωνα με πληροφορίες η Διοικούσα Επιτροπή θα έχει συνάντηση με τον 29χρονο Βολιώτη φόργουορντ μέσα στην επόμενη εβδομάδα, όπου θα του καταθέσει μια δελεαστική πρόταση.

Αυτό κάνει τα μέλη της επιτροπής να αισιοδοξούν ότι θα πείσουν τον Μιχάλη Φρουσκλιά να επιστρέψει στην ομάδα που τον ανέδειξε, παρά το γεγονός ότι έχει προτάσεις και από συλλόγους άλλων πόλεων.
Επιπλέον η Νίκη ενδιαφέρεται και για ένα σέντερ από τη Λάρισα. Πρόκειται για ένα φερέλπιδα καλαθοσφαιριστή που με το ύψος του μπορεί να «σκεπάσει» τα καλάθια και οι πιθανότητες να τον κάνει δικό της είναι αρκετές.
Στο μεταξύ οι «κυανόλευκοι» έχουν προτείνει στον Παναγιώτη Παπούλια και στον Βασίλη Γιωτόπουλο να παραμείνουν. Στον πρώτο μάλιστα προτάθηκε αύξηση αποδοχών κατά 50%, επιβραβεύοντας τις πολύ καλές του εμφανίσεις με τη φανέλα της Νίκης. Ωστόσο ο 24χρονος γκαρντ έχει πρόβλημα με την εργασία του, καθώς δουλεύει και τις Κυριακές, γεγονός που τον κάνει διστακτικό για το αν μπορεί να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις της ομάδας στην Γ’ Εθνική.
Ταυτόχρονα έχει δεχθεί κρούση και από τον Ολυμπιακό Β., ο οποίος επιθυμεί να τον αποκτήσει εφόσον δεν συνεχίσει στη Νίκη. Πάντως η Διοικούσα Επιτροπή έχει καταθέσει την πρότασή της και περιμένει την απάντησή του.
Το ίδιο ισχύει και για τον Βασίλη Γιωτόπουλο, από τον οποίο επίσης ζητήθηκε να παραμείνει. Ωστόσο ο νεαρός γκαρντ αυτή τη στιγμή εργάζεται στην Κομοτηνή και ακόμη δεν έχει αποφασίσει για το μέλλον του.
Πηγή: εφημερίδα «Θεσσαλία»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις