Εικόνες από το Τουρνουά «Σκοράρουμε για το Χαμόγελο» (126 Photos)

Στο φωτορεπορτάζ που ακολουθεί, δείτε εικόνες και βραβεύσεις από το «3ο Ποδοσφαιρικό Τουρνουά -ΣΚΟΡΑΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ» που ολοκληρώθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία το Σάββατο (10/6) στο ΕΑΚ Βόλου «Τάκης Συνετόπουλος». Η εκδήλωση έγινε υπό την αιγίδα του…

Συλλόγου Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα με την επωνυμία «Το Χαμόγελο του Παιδιού», σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας & Σποράδων, το Δήμο Βόλου, την Περιφερειακή Εκπαίδευση Θεσσαλίας και την Ομάδα Φυσικής Αγωγής Μαγνησίας, και πραγματοποιήθηκε στις 8 και 10 Ιουνίου.
Νεαροί ποδοσφαιριστές μαθητικών ομάδων από τα δημοτικά σχολεία του νομού Μαγνησίας, καθώς και ομάδες από τις ποδοσφαιρικές αθλητικές ακαδημίες του νομού έδωσαν το παρόν, προσέφεραν θέαμα και διασκέδαση βοηθώντας με τη δική τους παρουσία να απαλυνθεί ο πόνος που νιώθουν παιδιά της ηλικίας τους, που δεν έχουν σταθεί τόσο τυχερά στη ζωή τους.
Σκοπός της εκδήλωσης είναι να προάγει την ιδέα της αλληλεγγύης, του εθελοντισμού και της προσφοράς στα παιδιά που έχουν την ανάγκη μας.
Κατά τη λήξη της διοργάνωσης, στο σύντομο τελετουργικό απονομής αναμνηστικών πλακετών προς τους συμμετέχοντες, τους φορείς και τους χορηγούς, οι υπεύθυνοι του «Χαμόγελου» εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την επιτυχία της διοργάνωσης και παράλληλα ευχαρίστησαν θερμά όλους όσους προσέφεραν γι’ αυτό.
Ολοκλήρωσαν, διατυπώνοντας την επιθυμία και την ευχή η εν λόγω διοργάνωση να γίνει θεσμός στην πόλη και φυσικά να επαναληφθεί τα επόμενα χρόνια.

 





























































































































 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις