Πέφτει η “αυλαία” στη Football League

Πέφτει η αυλαία στη Football League, με τα παιχνίδια της τελευταίας στροφής να έχουν διαδικαστικό χαρακτήρα. Με εξαίρεση τη Λαμία, που έχει προγραμματίσει τη φιέστα της στο ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας για την άνοδο, τα υπόλοιπα παιχνίδια της 34ης αγωνιστικής έχουν χαρακτήρα… αγγαρείας. Οι περισσότερες ομάδες δεν συμπλήρωσαν 18άδα.

17:00 ΑΟ Χανιά-Καλλιθέα
Δημοτικό γήπεδο Περιβολίων
Διαιτητής: Κυρίτσης (Δωδεκανήσου)
ΑΟ ΧΑΝΙΑ (11ος): Σαν… αγγαρεία αντιμετωπίζουν στον ΑΟΧ το τελευταίο ματς της σεζόν, θέλοντας να την αφήσουν πίσω της. Η αποστολή επέστρεψε από την Αθήνα, μετά από δύο εβδομάδες, για το παιχνίδι με την Καλλιθέα, ενώ στόχος της ομάδας είναι να κλείσει με ένα καλό αποτέλεσμα την χρονιά, μπροστά στο κοινό της.
ΑΠΟΥΣΙΕΣ: Τιμωρημένοι είναι οι Κοζάκης, Βασιλείου, με τους διαθέσιμους παίκτες να είναι 14 για το ματς.
ΚΑΛΛΙΘΕΑ (15η): Νίκη χρειάζεται η ομάδα του Σωτήρη Τζουμερκιώτη, έτσι ώστε να τερματίσει πάνω από τον Πανελευσινιακό. Μόνο έτσι, μπορεί να έχει κάποια ελπίδα για παραμονή στη Β’ Εθνική.
ΑΠΟΥΣΙΕΣ: Θα αγωνιστεί χωρίς τους Γουόρντεν, Σταμόπουλο, Κρεββατά, Τσίπρα, Μπέλη.

17:00 Άρης-Σπάρτη
«Κλ. Βικελίδης»
Διαιτητής: Κιγιντζή (Θράκης)
ΑΡΗΣ (3ος): Να κλείσει με θετικό τρόπο θέλει ο Άρης, μία σεζόν που κρίνεται αποτυχημένη, καθώς δεν κατάφερε να εξασφαλίσει την άνοδο στη Super League. Ο σχεδιασμός ενόψει της νέας χρονιάς, με βασικότερο όλων το θέμα του προπονητή είναι σε πρώτο πλάνο στους «κιτρινόμαυρους».
ΑΠΟΥΣΙΕΣ: Εκτός μάχης ο τιμωρημένος Τάτος, καθώς και οι Ντούνης, Χαριτωνίδης, ενώ ετοιμοπόλεμος είναι ο Διούδης.
ΣΠΑΡΤΗ (7η): Με πολλά προβλήματα ολοκληρώνεται η σεζόν για τη Σπάρτη, που με το… ζόρι συμπληρώνει αποστολή στα τελευταία της παιχνίδια. Τα διοικητικά βρίσκονται σε πρώτο πλάνο στους Λάκωνες, με τα επόμενα 24ωρα να είναι ιδιαίτερα κρίσιμα.
ΑΠΟΥΣΙΕΣ: Με 12άδα στη Θεσσαλονίκη, καθώς τραυματίες είναι οι Μελίσσας, Μπουντόπουλος και Κατσίκης, ενώ δεν εκδόθηκε το δελτίο του νεαρού Νάσου Ασπιώτη.

17:00 ΑΟ Τρίκαλα-Παναιγιάλειος
Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων
Διαιτητής: Πάνος (Ηπείρου)
ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (5ος): Να ολοκληρώσει με νίκη θέλει ο ΑΟΤ τη φετινή σεζόν, που δεν εξελίχθηκε όπως αρχικά είχε σχεδιαστεί. Στο τελευταίο ματς της σεζόν με τον Παναιγιάλειο, οι «κυανέρυθροι» θέλουν να πάρουν το «τρίποντο» μπροστά στο κοινό τους, ενώ από την ερχόμενη εβδομάδα το ενδιαφέρον θα εστιαστεί στις διοικητικές εξελίξεις.
ΑΠΟΥΣΙΕΣ: Εκτός πλάνων έμειναν οι Γιαννιτσάνης, Γκόλιας, Ρομπέρ.
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (8ος): Να πετύχουν αυτό που δεν κατάφεραν όλη τη σεζόν θέλουν οι «μελανόλευκοι» στα Τρίκαλα. Να πάρουν την εκτός έδρας νίκη κόντρα στον ΑΟΤ, σε ένα παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον και άγχος.
ΑΠΟΥΣΙΕΣ: Δεν υπολογίζονται οι Ρότας, Στίκας, Καζναφέρης, Τρίγκας και Αθανασίου.

17:00 Λαμία-Αναγέννηση Καρδίτσας (ΕΡΤ3)
ΔΑΚ Λαμίας
Διαιτητής: Διώτης (Ευρυτανίας)
ΛΑΜΙΑ (2η): Μόνο με νίκη επιθυμούν να συνδυάσουν τη φιέστα τους οι Λαμιώτες, οι οποίοι υποδέχονται την Αναγέννηση Καρδίτσας. Το μόνο κίνητρο που υπάρχει, είναι αυτό του να κλείσει θετικά η χρονιά, καθώς οι στόχοι της ομάδας, έχουν επιτευχθεί εδώ και καιρό.
ΑΠΟΥΣΙΕΣ: Εκτός ο Μίλος Τζόκιτς.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (14η): Για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι ο Γιάννης Μάγγος αναμένεται να κάνει δοκιμές νεαρών ποδοσφαιριστών. Χωρίς άγχος η ΑΣΑ, που θα παραταχθεί για ένα καλό αποτέλεσμα στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν.
ΑΠΟΥΣΙΕΣ: Εκτός θα μείνει ο τιμωρημένος Μάιγκα.

17:00 Πανελευσινιακός-Αγροτικός Αστέρας
Δημοτικό Στάδιο Ελευσίνας
Διαιτητής: Κακριδής Π. (Κορινθίας)
ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (16ος): Αποχαιρετούν τη σεζόν και την κατηγορία οι «σταχυοφόροι», καθώς δεν κατάφεραν να κρατηθούν στη Football League. Με αρκετούς παίκτες να έχουν αποχωρήσει, στην Ελευσίνα να διεκδικήσουν ένα θετικό αποτέλεσμα για φινάλε.
ΑΠΟΥΣΙΕΣ: Εκτός πλάνων οι τιμωρημένοι Κασνέτση, Μουστάκης.
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (6ος): Με αρκετές αλλαγές θα παραταχθεί η ομάδα του Εύοσμου, καθώς ο στόχος της εξάδας είναι γεγονός. Έτσι, ο Νίκος Καραμπετάκης αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν έπαιξαν αρκετά τη φετινή σεζόν. Ωστόσο, οι Θεσσαλονικείς θέλουν να κλείσουν θετικά τη χρονιά, πράγμα που θα προσπαθήσουν να κάνουν στο γήπεδο της Δυτικής Αττικής.
ΑΠΟΥΣΙΕΣ: Εκτός έμειναν οι Τάι, Μέρντοβιτς, Πάτο, Κουκόλης, Χατζής και Γιακουμής.

17:00 ΟΦΗ-Αιγινιακός
«Θ. Βαρδινογιάννης»
Διαιτητής: Τσαγκαράκης (Χανίων)
ΟΦΗ (4ος): Μπροστά στο κοινό τους ολοκληρώνουν την χρονιά οι Κρητικοί, που θέλουν να το ευχαριστήσουν με την απόδοσή τους. Ο στόχος της ανόδου δεν επιτεύχθηκε, ωστόσο στον δεύτερο γύρο ο ΟΦΗ παρουσιάστηκε βελτιωμένος και άφησε υποσχέσεις ενόψει της νέας σεζόν. Γι’ αυτό απέναντι στον Αιγινιακό, στόχος είναι μόνο η νίκη.
ΑΠΟΥΣΙΕΣ: Εκτός έμειναν οι Αντουκόρ, Όστοϊτς, Ράντι, Δερμιτζάκης, Πουρτουλίδης, Φαζός και Μανιαδής
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (9ος): Το κλείσιμο της φετινής επιτυχημένης σεζόν με μια καλή εμφάνιση θα κυνηγήσει στην Κρήτη, απέναντι στον ΟΦΗ, η ομάδα της βόρειας Πιερίας. Το σύνολο του Γιάννη Βλάχου προέρχεται από τρεις σερί νίκες, ενώ είναι αήττητο για έξι συνεχόμενα παιχνίδια.
ΑΠΟΥΣΙΕΣ: Τραυματίες είναι οι Μήλιος, Αντωνιάδης, Γιοσανγκίμ, Τοπαλίδης, Σκραπάρας και Ζούρκος. Για διαφορετικούς λόγους δεν θα αγωνιστούν και οι Πατράλης, Πασαλίδης και Τόλιος.

17:00 Αχαρναϊκός-Κισσαμικός
Δημοτικό Γυμναστήριο Αχαρνών
Διαιτητής: Σταθόπουλος (Δυτ. Αττικής)
ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (13ος): Να κλείσει θετικά μία δύσκολη χρονιά θέλει ο Αχαρναϊκός. Ειδικά σε έναν αγώνα που θα είναι μπροστά στους φιλάθλους της ομάδας. Οι «πράσινοι» μπορεί να πέρασαν μία δύσκολη χρονιά εντός και εκτός γηπέδου αλλά κατάφεραν να πετύχουν τον στόχο της παραμονής.
ΑΠΟΥΣΙΕΣ: Εκτός έμειναν οι Καραντασιάδης, Σιάννης και Μεζίνι
ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (12ος): Χωρίς άγχος θα αγωνιστεί στον τελευταίο αγώνα της χρονιά ο Κισσαμικός. Εκτός από την βαθμολογική άνεση που έχει καθώς έχει καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία αντιμετωπίζει και πολλά αγωνιστικά προβλήματα.
ΑΠΟΥΣΙΕΣ: Δεν υπολογίζοντια οιΓκούμας, Μίλιτς, Μπολάκης, Μαρτίνεθ, Ψιάνος
Πηγή: liganews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις