Μαζιανίτης: «Έφτασε η ώρα να αποχωρήσω από τον Ρήγα Φεραίο»

 Την παραίτησή του από την προεδρία του Δ.Σ. του Ρήγα Φεραίου υπέβαλλε στη Γ.Σ. του συλλόγου που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 9 Ιουνίου ο Πέτρος Μαζιανίτης. Ο απερχόμενος πρόεδρος της ομάδας του Βελεστίνου με προσωπική του δήλωση ευχαρίστησε την οικογένεια Καλόγηρου για τη στήριξη και ευχήθηκε να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση ώστε ο Ρήγας να συνεχίσει την ανοδική του πορεία.

Αναλυτικά:

«Ύστερα από έναν χρόνο στην προεδρία του Ρήγα Φεραίου έφτασε η ώρα να αποχωρήσω με την λήξη της θητείας μου.

Όσον αφορά τον αγωνιστικό τομέα, η σεζόν ήταν σαφώς πετυχημένη με την ομάδα να κερδίζει το δικαίωμα να αγωνιστεί τη νέα αγωνιστική περίοδο για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά στην Γ’ Εθνική κατηγορία κάνοντας ξανά περήφανο όλο το Βελεστίνο. Προσωπικά, θεωρώ πως έκανα το καλύτερο δυνατόν ώστε να συμβάλω, από την θέση μου και σύμφωνα με τις δυνατότητές μου ώστε ο Ρήγας να παραμείνει εκεί που του αξίζει.

Ωστόσο, δεν θα μπορούσα να λησμονήσω τον αείμνηστο φίλο και πρόεδρο Γιώργο Καλόγηρο ο οποίος, όπως ανέφερα και στην Γενική Συνέλευση της Παρασκευής, μου έδωσε την ευκαιρία να ασχοληθώ με τον ιστορικό σύλλογο του τόπου μας και ήταν αυτός που οραματίστηκε έναν μεγάλο Ρήγα. Άξιοι διάδοχοί του, ο Γιάννης και ο Φώτης, στήριξαν φέτος τον Ρήγα Φεραίο και εμένα προσωπικά ως πρόεδρο συνεχίζοντας να υλοποιούν το όραμα του πατέρα τους.

Εγώ, καθώς και τα μέλη της απελθούσας διοίκησης, Παναγιώτης Βασιλειάδης και Γιάννης Μαυροκέφαλος, θα θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε ειλικρινά για την πολύτιμη συμπαράστασή τους και το έργο που έπραξαν στον Ρήγα.

Εύχομαι να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση ώστε ο ΑΣ Ρήγας Φεραίος να συνεχίσει την ανοδική του πορεία.

Πέτρος Μαζιανίτης».

φωτό: mousikovagoni.com

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις