Χάλασε το πάρτι στη Λαμία η Αναγέννηση Καρδίτσας

Η ψυχωμένη Αναγέννηση Καρδίτσας νίκησε 1-0 τη Λαμία, πρώτη ήττα εφέτος στο ΔΑΚ.

Εξαιρετικό παιχνίδι έγινε στο ΔΑΚ Λαμίας, ανάμεσα στην ομάδα της Φθιώτιδας και την Αναγέννηση Καρδίτσας, με το οποίο έπεσε η αυλαία της Stoiximan.gr Football League. Οι γηπεδούχοι, που εφέτος δεν είχαν χάσει στην έδρα τους και που είχαν προγραμματίσει φιέστα για την άνοδο, υπέστησαν την πρώτη τους ήττα από την ψυχωμένη ΑΣΑ, η οποία μάλιστα κλήθηκε να παίξει με εννέα ποδοσφαιριστές από το 69′!

Όλα… στραβά πήγαν στη Λαμία, αφού οι άνθρωποί της είχαν προετοιμάσει εντυπωσιακά πράγματα για να εορταστεί η άνοδος, αλλά η βροχή τους χάλασε τα σχέδια. Και ήρθε και η ήττα, παρά τις 23 τελικές προσπάθειες. Αξιοσημείωτο ότι η Λαμία είχε χάσει τελευταία φορά στην έδρα της στις 23 Απριλίου 2016. Ήταν αήττητη επί 22 επίσημα παιχνίδια.

ΛΑΜΙΑ (Μ. Τεννές): Πίτκας, Σπυρόπουλος (84′ Μπουλούλης), Όμο, Πεταυράκης, Αναστασιάδης, Βασιλόγιαννης, Καραγιάννης, Μπλάζιτς, Βαλιός (65′ Αυγενικού), Ρότσα (46′ Βάντερσον), Ματσούκας.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γ. Μάγγος): Γεωργατζάς, Τζάνης, Καραγιάννης, Δημόπουλος, Ντεμπελέ (85′ Τζέλλος), Μπιτέλης (46′ Χαλκιαδάκης), Σμίλτος, Τσιλούλης, Μπλέντι, Τζέκος, Ξέρρας.

Διαιτητής: Διώτης (Ευρυτανίας)

flnews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις