Football League: Αποτελέσματα & βαθμολογία της τελευταίας “στροφής”

Έπεσε η «αυλαία» της Football League για την σεζόν 2016-17 μετά και την ολοκλήρωση της 34ης αγωνιστικής. Μια αγωνιστική χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον καθώς ήταν ήδη γνωστές οι ομάδες που κέρδισαν την άνοδο τους στη Super League, καθώς και αυτές που υποβιβάστηκαν στην Γ΄ εθνική.

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στο φετινό πρωτάθλημα ο ΟΦΗ και ο Αγροτικός Αστέρας αφού αμφότεροι κατάφεραν να πετύχουν μεγάλες σε έκταση νίκες σκοράροντας έξι φορές κόντρα στους Αιγινιακό και Πανευλευσινιακό αντίστοιχα.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια ξεχώρισε η επικράτηση του Άρη επί της Σπάρτης με 2-1, με τον Νέτο να πετυχαίνει το νικητήριο τέρμα για τους «κίτρινους» στο 85ο λεπτό της αναμέτρησης αλλά και η εκτός έδρας επικράτηση της Αναγέννησης Καρδίτσας με 0-1 επί της Λαμίας, σπάζοντας με αυτόν τον τρόπο το εντός έδρας αήττητο που διατηρούσε τη φετινή σεζόν η ομάδα της Φθιώτιδας. Μια νίκη μάλιστα που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως… ηρωική καθώς οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση με 9 παίκτες.

Στα αξιοπερίεργα της αγωνιστικής το γεγονός πως τα Χανιά παρατάχθηκαν κόντρα στην Καλλιθέα έχοντας στην ενδεκάδα τους ελλείψει άλλων λύσεων δύο τερματοφύλακες, με το εφεδρικό γκολκίπερ των Κρητικών, Αμράι Λαλί να αγωνίζεται ως αριστερό εξτρέμ.

Πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος αναδείχθηκε ο επιθετικός των Τρικάλων, Νίκος Κουσκουνάς ο οποίος κατάφερε στείλει την μπάλα στα δίχτυα συνολικά 20 φορές.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι σκόρερ της τελευταίας (34ης) αγωνιστικής και η βαθμολογία:

Καλλονή – Πανσερραϊκός 0-3 ά.α

Πανθρακικός- Απόλλων Σμύρνης 0-3 ά.α

Άρης – Σπάρτη 2-1
(Καπνίδης 50΄, Νέτο 85΄/ Αναστασάκος 35΄)

Αχαρναϊκός – Κισσαμικός 0-1
(Βλαχος 88΄)

Λαμία – Αναγ. Καρδίτσας 0-1
(Τσιλούλης 52΄)

ΟΦΗ – Αιγινιακός 6-1
(Μάνος 1΄, Βουό 3΄, 34΄,66΄, Χαντί 28΄, Μιλοσάβλιεβ 72΄- Γκακολάρι 57΄)

Πανευλευσινιακός – Αγρ. Αστέρας 0-6
(Τσούπρος (αυτ.) 20΄, Φιλίπ 29΄, 81΄, 87΄, Τεγούσης 39΄, Γολιδόπουλος 83΄)

Τρίκαλα – Παναιγιάλειος 1-0
(Στεφάνοβιτς 57΄)

Χανιά – Καλλιθέα 1-3
(Αποστολόπουλος 53΄ – Μάκο 2΄, Συριόπουλος 28΄, Σταματάκος 57)

Η βαθμολογία:

11junfootballleague

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις