Θέλει Οικονόμου ο ΠΑΟΚ

Γίνεται να κινείται ο Πανιώνιος και για τον Γιάγια Μπανανά και για τον Δημήτρη Χατζηισαΐα και να παλεύει αρκετά για να πάρει και τους δύο; Γίνεται είναι η απάντηση και υπάρχει και εξήγηση…

Σύμφωνα με πληροφορίες του a-sports.gr ο ΠΑΟΚ έχει βάλει στο μάτι τον Βαγγέλη Οικονόμου και ήδη έχει γίνει μία επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές. Τίποτα περισσότερο, όμως, σε πρώτη φάση. Ούτως ή άλλως το τοπίο είναι θολό στους «ασπρόμαυρους» αυτή τη στιγμή, αφού δεν υπάρχει προπονητής.
Ο Οικονόμου τις τελευταίες δύο σεζόν έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις με τον Πανιώνιο ως στόπερ, είχε γεμάτες σεζόν και αυτό δεν έχει περάσει απαρατήρητο από τους Θεσσαλονικείς, οι οποίοι πάντως έχουν άλλα θέματα να κλείσουν αρχικά.
Έχουν ενημερώσει, όμως, ότι ο παίκτης είναι στα πλάνα τους και σε περίπτωση που χτυπήσουν την πόρτα του Πανιωνίου, εκτός από λεφτά θα προσφέρουν ως έμψυχο αντάλλαγμα και τον Χατζηισαΐα, τον οποίο θέλουν πολύ στην Πλατεία.
Όλα αυτά κι ενώ εκφράζεται αισιοδοξία πως θα αποκτηθεί και ο Μπανανά. Η περίπτωση του Καμερουνέζου είχε αρχικά αρκετές δυσκολίες, αλλά φαίνεται πως έχει βρεθεί μία φόρμουλα για να αποκτηθεί και να καλυφθούν τόσο οι απαιτήσεις του όσο και οι φιλοδοξίες του. Μέχρι να μπουν οι υπογραφές, πάντως, δεδομένο δεν πρέπει να θεωρείται τίποτα.
Πηγή: a-sports.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις