Ανοίγει τα “χαρτιά” της η Ερασιτεχνική Νίκη για το ποδοσφαιρικό τμήμα

Λίγες ώρες έμειναν πριν η διοίκηση της Ερασιτεχνικής Νίκης και ειδικότερα πριν η εφορία ποδοσφαίρου παρουσιάσει την πρόταση για το «αύριο» του ποδοσφαιρικού τμήματος. Σήμερα στις 18:00 (19:00 σε περίπτωση απαρτίας) στην αίθουσα διαλέξεων του Πολιτιστικού Κέντρου Νέας Ιωνίας, το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη θα αναπτύξει το πλάνο για την αναμόρφωση της κορωνίδας του συλλόγου.

Ο σχεδιασμός για τον οποίο έχουμε αναφερθεί εκτενώς δεν έχει αλλάξει σε γενικές γραμμές. Οι στόχοι είναι ισχυρή Ακαδημία ποδοσφαίρου σε αναβαθμισμένες εγκαταστάσεις στο «Π. Μαγουλάς» και ανταγωνιστική πρώτη ομάδα με στόχο τον πρωταθλητισμό η οποία θα αγωνίζεται στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Αυτό που περιμένουν οι φίλοι της Νίκης είναι να μάθουν τα πρόσωπα που θα απαρτίσουν τη διοικούσα του ποδοσφαίρου, τη φιλοσοφία του νέου εγχειρήματος καθώς και τους στόχους που θα τεθούν από τη διοίκηση του τμήματος.

Επικεφαλής της Δ.Ε. ποδοσφαίρου αναμένεται να τεθεί ένας άνθρωπος του οποίου το όνομα θα προκαλέσει ευχάριστη έκπληξη καθώς πρόκειται για ισχυρή προσωπικότητα έχοντας γνωριμίες σε υψηλά κλιμάκια του πολιτικού και όχι μόνο κόσμου. Ο Βασίλης Βενέτης, ο Νίκος Ιμεράι, ο κ. Μπρένιξ καθώς και Νικιώτες οι οποίοι το όνομά τους δεν θα γίνει γνωστό σε πρώτη φάση αναμένεται να καλύψουν το μπάτζετ του τμήματος με τη διαφορά από τις προηγούμενες χρονιές ό,τι θα είναι «καλυμένο» από την αρχή της χρονιάς και για όλη την αγωνιστική σεζόν.

Με ενδιαφέρον επίσης αναμένονται οι οικονομικοί απολογισμοί των προηγούμενων δύο ετών, με τις διοικήσεις να καταθέτουν ενώπιων των μελών τα ανάλογα παραστατικά.

Αναλυτικά τα θέματα της Γ.Σ.:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου Γυμναστικός Σύλλογος Βόλου «Η ΝΙΚΗ» σε εφαρμογή του άρθρου 11 του ισχύοντος καταστατικού, και με απόφαση που έλαβε στην συνεδρίαση της 31/ 05/2017.

Σ υ γ κ α λ ε ί

σε Γενική Συνέλευση τα μέλη, που θα γίνει την Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017, στην αίθουσα διαλέξεων του Πολιτιστικού Κέντρου Νέας Ιωνίας και ώρα έναρξης την 18:00 μ.μ. Σε περίπτωση μη επιτεύξεως απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την ίδια μέρα, στον ίδιο χώρο και ώρα έναρξης την 19:00 μ.μ.

Τα θέματα της Ημερησίας Διάταξης είναι τα παρακάτω:

Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα της Γενικής Συνέλευσης.

Οικονομικός απολογισμός του ποδοσφαιρικού τμήματος της αγωνιστικής περιόδου 2015-2016.

Οικονομικός απολογισμός του ποδοσφαιρικού τμήματος της αγωνιστικής περιόδου 2016-2017.

Σχεδιασμός της Ερασιτεχνικής για το ποδοσφαιρικό τμήμα της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018.

Διάφορα

Η Γενική Συνέλευση θα βρίσκεται σε απαρτία εφόσον παρίστανται το 50% πλέον ενός, των μελών που έχουν δικαίωμα ψήφου, και που έχουν επίσης εκπληρώσει όλες τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς το σωματείο μέχρι την ημερομηνία της συνόδου της Γενικής Συνέλευσης, σύμφωνα με το καταστατικό.

Ταμειακώς εντάξει θα είναι τα μέλη που έχουν καταβάλει, έστω και την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης την συνδρομή τους μέχρι και τον μήνα Μάιο 2017.