Ως τις 15 Ιουνίου οι δηλώσεις χρήσης αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Βόλου

Ως και τις 15 Ιουνίου θα έχουν τη δυνατότητα τα σωματεία της περιοχής να δηλώσουν στην ΕΠΣΘ τις αθλητικές εγκαταστάσεις που επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν τη νέα αγωνιστική σεζόν. Ο ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ του Δήμου Βόλου σε συνεργασία με την Ε.Π.Σ. Θεσσαλίας θα ανακοινώσει ως τις αρχές του επόμενου μήνα σχετικά με την χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων.


Η ανακοίνωση:

Την Τετάρτη 7/6 στο Μεταξουργείο πραγματοποιήθηκε μία άκρως εποικοδομητική συνάντηση της Δημοτικής Αρχής και των εκπροσώπων των ερασιτεχνικών ποδοσφαιρικών σωματείων, παρουσίας της Ε.Π.Σ.Θεσσαλίας. Κατόπιν συζητήθηκαν οι προγραμματισμένες παρεμβάσεις του Δήμου Βόλου στις αθλητικές εγκαταστάσεις και τις βελτιώσεις των συνθηκών άθλησης αυτών, καθώς και της παραχώρησης των στα ερασιτεχνικά σωματεία για τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις κατά την αθλητική σεζόν 2017-18.

Ενημερώνουμε τα σωματεία που επιθυμούν να αγωνισθούν και να κάνουν χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Καλλικρατικού Δήμου Βόλου να το δηλώσουν στην Ε.Π.Σ.Θεσσαλίας έως και τις 15/6, ενώ αρχές του επόμενου μήνα θα έχουν ενημερωθεί όλα τα ενδιαφερόμενα σωματεία σχετικά, από την Διεύθυνση Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ του Δήμου Βόλου σε συνεργασία με την Ε.Π.Σ. Θεσσαλίας.

ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ

Ο Αντιπρόεδρος

(Υπεύθυνος Διεύθυνσης Αθλητισμού)

Καπουρνιώτης Μιχάλης