Πολλές οι σκέψεις του Ελευθερόπουλου

Με πρωινή προπόνηση (11.30) στο κυρίως γήπεδο του ΕΑΚ θα συνεχιστεί σήμερα Πέμπτη 12/2 η προετοιμασία των παικτών του Ολυμπιακού για το παιχνίδι της Κυριακής (15/2, 15.00) με τον Αγρ. Αστέρα στο Βόλο, για την 17η αγωνιστική του βορείου ομίλου της Football League.
Το ευχάριστο για…

…τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο είναι πως πλην του τιμωρημένου Χερόν Μπεριάν έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και περιμένει από την ομάδα να πάρει τη νίκη που θα της επιτρέψει να παραμείνει εντός στόχου, που είναι η είσοδος και η συμμετοχή στα πλέι οφ.
Ο 39χρονος τεχνικός έχει στο νου του να κάνει κάποιες αλλαγές στο βασικό σχήμα, καθώς όπως όλα δείχνουν θα επιστρέψει στην ενδεκάδα ο Χρήστος Ιντζίδης, ο οποίος αποθεραπεύτηκε, ενώ πιθανότατα θα δούμε να ξεκινά στο παιχνίδι και ο Αλέξανδρος Νικολιάς (ξεπέρασε και αυτός τον τραυματισμό του).
Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν τόσο ο Γρηγόρης Κυζιρίδης, όσο και ο Γιώργος Θέος (εξέτισε την ποινή του), ενώ μένει να δούμε αν θα χρησιμοποιηθούν μαζί στην ενδεκάδα Διαμαντόπουλος και Μπαλντοβαλίεφ, όπως συνέβη στο παιχνίδι με την Καλαμαριά.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις