Ξεκαθαρίζουν πολλά σήμερα στον Ολυμπιακό Βόλου

Συνάντηση αναμένεται να έχουν σήμερα οι Παναγιώτης Μποτσιβάλης, Ευριπίδης Τσιμπανάκος και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Νίκος Τσεκούρας, προκειμένου να βάλουν τα πράγματα κάτω, να ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο και εφόσον δεν προκύψει κάποιοι απρόοπτο, να στελεχωθεί η διοικούσα επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος και να προχωρήσει ο σχεδιασμός της ομάδας.

Θα πρέπει να βρεθεί η φόρμουλα επικοινωνίας, να συνυπάρξουν αρμονικά και οι δύο (Μποτσιβάλης-Τσιμπανάκος) στη διοικούσα επιτροπή, γιατί το Α και το Ω σε μια ομάδα, για να μπορέσει να προχωρήσει και να υλοποιήσει τους στόχους της, είναι η διοικητική ηρεμία.
Εφόσον ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο, όσον αφορά τα διοικητικά και συσταθεί η διοικούσα επιτροπή, θα προχωρήσει ο σχεδιασμός και η οργάνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος. Πρώτο θέμα που θα απασχολήσει τους ιθύνοντες του Ολυμπιακού είναι αυτό του προπονητή. Ο Γιώργος Βαζάκας είναι το πρώτο φαβορί να αναλάβει την ομάδα και είναι πρώτος στη σχετική λίστα. Εφόσον ο Γρεβενιώτης τεχνικός αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας, ο άμεσος συνεργάτης του θα είναι ο Θωμάς Μακρής, ο οποίος έχει διατελέσει, ως γνωστόν, προπονητής στην ομάδα Κ19 του Ολυμπιακού, αλλά και πρώτος προπονητής των «ερυθρολεύκων», πριν τη διάλυσή της ομάδας τον Ιανουάριο του 2016.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις