Ξεκαθαρίζουν πολλά σήμερα στον Ολυμπιακό Βόλου

Συνάντηση αναμένεται να έχουν σήμερα οι Παναγιώτης Μποτσιβάλης, Ευριπίδης Τσιμπανάκος και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Νίκος Τσεκούρας, προκειμένου να βάλουν τα πράγματα κάτω, να ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο και εφόσον δεν προκύψει κάποιοι απρόοπτο, να στελεχωθεί η διοικούσα επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος και να προχωρήσει ο σχεδιασμός της ομάδας.

Θα πρέπει να βρεθεί η φόρμουλα επικοινωνίας, να συνυπάρξουν αρμονικά και οι δύο (Μποτσιβάλης-Τσιμπανάκος) στη διοικούσα επιτροπή, γιατί το Α και το Ω σε μια ομάδα, για να μπορέσει να προχωρήσει και να υλοποιήσει τους στόχους της, είναι η διοικητική ηρεμία.
Εφόσον ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο, όσον αφορά τα διοικητικά και συσταθεί η διοικούσα επιτροπή, θα προχωρήσει ο σχεδιασμός και η οργάνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος. Πρώτο θέμα που θα απασχολήσει τους ιθύνοντες του Ολυμπιακού είναι αυτό του προπονητή. Ο Γιώργος Βαζάκας είναι το πρώτο φαβορί να αναλάβει την ομάδα και είναι πρώτος στη σχετική λίστα. Εφόσον ο Γρεβενιώτης τεχνικός αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας, ο άμεσος συνεργάτης του θα είναι ο Θωμάς Μακρής, ο οποίος έχει διατελέσει, ως γνωστόν, προπονητής στην ομάδα Κ19 του Ολυμπιακού, αλλά και πρώτος προπονητής των «ερυθρολεύκων», πριν τη διάλυσή της ομάδας τον Ιανουάριο του 2016.