«Να πάμε τη Νίκη Βόλου εκεί που της αξίζει»

«Να πάμε τη Νίκη Βόλου εκεί που της αξίζει» τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ως πρόεδρος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου, ο κ. Νίκος Παπακωνσταντίνου, δίνοντας το στίγμα της νέας διοίκησης.

Μετά τη σύντομη αναφορά του για το πώς γνώρισε και δέθηκε με την Νίκη Βόλου μίλησε για την εμπλοκή του στα διοικητικά δρώμενα του συλλόγου: «Παρά το γεγονός πως έλειπα αρκετά χρόνια, το αίμα νερό δεν γίνεται. Μετά από αλλεπάλληλες συζητήσεις με τον Βασίλη Βενέτη ο οποίος μου πιπίλιζε το μυαλό να ασχοληθώ με τα κοινά της Νίκης Βόλου, κάθε δισταγμός που είχα διαλύθηκε μετά λόγια του κ. Μπούις, ο οποίος τα είπε απλά και σταράτα και συμπληρώνω πως κάποιος για να πετύχει χρειάζεται δουλειά, δουλειά, δουλειά.

Αυτό είναι το ζητούμενο του προπονητή, αυτό είναι το ζητούμενο της Δ.Ε. και πείστηκα να αναλάβω το ρόλο του μαέστρου σε μία ορχήστρα που έχει σχέδιο, έχει όραμα και θέλω κι εγώ να είμαι μέλος αυτού του οράματος. Να δούμε και πάλι τη Νίκη στα μεγάλα σαλόνια. Να μην φυτοζωεί και να μην εμφανίζονται άνθρωποι που να υπόσχονται λαγούς με πετραχήλια.

Αποδέχθηκα να εκπροσωπώ αυτή την ομάδα καθότι έχω πλέον τον χρόνο και θα δείξω μεγάλη αφοσίωση σ’ αυτό το μεταρρυθμιστικό έργο ώστε να ανέβει η Νίκη και πάλι εκεί που της αξίζει. Η Νίκη είναι μία ιστορική ομάδα και θα πρέπει όλοι να γίνουμε αρωγοί και μέτοχοι σ’ αυτή την μεγάλη προσπάθεια. Να τη δούμε ν’ ανεβαίνει κατηγορία και να φτάσει εκεί που της αξίζει.

Μ’ αυτό το σκεπτικό αποδέχθηκα αν και στην αρχή ήμουν διστακτικός. Ελπίζω όπως εγώ συμμετέχω σ’ αυτή κάνω έκκληση και σ’ εσάς να συμμετάσχετε σ’ αυτή την αναγέννηση να κάνουμε και πάλι τη Νίκη μεγάλη. Να την πάμε εκεί που της αξίζει.

Ευχαριστώ τη Δ.Ε. για την εμπιστοσύνη. Τους ευχαριστώ γιατί σήμερα νιώθω ευτυχής που δέχθηκα και είμαι εδώ που είμαι. Σας ευχαριστώ»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις