Ένταση, συνθήματα κατά του Ερασιτέχνη και το «αγκάθι» για την Ριζούπολη

Η κόντρα μεταξύ ΠΑΕ και ΓΣ συνεχίζεται. Και όπως φαίνεται το θέμα για την Ριζούπολη έχει ακόμη πολλά επεισόδια, μιας και ούτε οι πιέσεις από τον κόσμο δεν ήταν αρκετές να οδηγήσουν τις δύο πλευρές σε συμφωνία.

Η συνάντηση κράτησε πάνω από πέντε ώρες, με όλους τους παρευρισκόμενους να αποχωρούν από το «Καμαρας» μετά τα μεσάνυχτα.

Νωρίτερα, πάντως, όταν κάποια μέλη του ΓΣ πήγαν να φύγουν, περίπου 50 οπαδοί που ήταν εκεί τους έσπρωξαν προς τα μέσα, ώστε να βρεθεί λύση.

Μάλιστα, δεν έλειψαν και οι στιγμές έντασης, αφού εκτός από διάφορες βρισιές ακούστηκε και το σύνθημα: «Αν δεν υπογράψετε δεν φεύγετε από εδώ».

Όταν, δε, ρωτήθηκε ο Γιώργος Κασναφέρης για το τι ισχύει σε άλλες ομάδες, ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ είπε ότι κάποιοι δεν δίνουν τιποτα, άλλοι τα νόμιζα δηλαδή το 10% από τα εισιτήρια και κάποιοι άλλοι ένα ποσό της τάξης των 10-15.000 ευρώ.
Οι πρoτάσεις που έγιναν είναι τρεις.

1. Η ΠΑΕ να δίνει τα νόμιμα, αλλά ο Καταβέλος την απέρριψε άμεσα.

2. Η ΠΑΕ να δίνει 40.000 ετησίως για πέντε χρόνια, με το ΓΣ να μην έχει άλλες απαιτήσεις. Απορρίφθηκε.

3. Στην τρίτη και τελευταία προτάθηκε να δίνει η ΠΑΕ όσα ορίζονται από το νόμο συν 20.000 ευρώ για πέντε χρόνια. Όμως, εκεί που… κολλάει το θέμα είνα το 15% των ακαθάριστων εσόδων το κατά πόσο είναι νόμιμο.

gazzetta.gr