Τον λόγο ο Ερασιτέχνης μετά την οριστική ρήξη Μποτσιβάλη-Τσιμπανάκου

Σε αδιέξοδο οδηγήθηκε η συνάντηση μεταξύ των Παναγιώτη Μποτσιβάλη, Ευριπίδη Τσιμπανάκου, του προέδρου του Ερασιτέχνη Νίκου Τσεκούρα και ορισμένων άλλων ατόμων, που επρόκειτο να μπουν στη διοικούσα επιτροπή. Σκοπός της συνάντησης ήταν να τεθούν επί τάπητος τα θέματα που έχουν να κάνουν με τον σχεδιασμό και

τη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος και να στελεχωθεί η διοικούσα επιτροπή.
Για μια ακόμη φορά υπήρξαν διαφωνίες μεταξύ των κ.κ. Μποτσιβάλη και Τσιμπανάκου και παρά τις προσπάθειες του Νίκου Τσεκούρα να βρεθεί η «χρυσή» τομή και να προχωρήσει η ομάδα, αυτό δεν κατέστη δυνατόν. Υπάρχει διαφορετική αντίληψη και φιλοσοφία, με αποτέλεσμα να μην υπάρξει συμφωνία και όλα πλέον να είναι ανοιχτά, όσον αφορά το ποιος θα αναλάβει τη διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος.
Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξε διαφωνία τόσο στο θέμα του προπονητή που θα αναλάβει την ομάδα, όσο και στον σχεδιασμό του ποδοσφαιρικού τμήματος, όσον αφορά τους παίκτες που θα έρθουν για να αγωνιστούν στην ομάδα.
Ο Ερασιτέχνης, πλέον, καλείται να αναλάβει δράση, να αποφασίσει ποια είναι η καλύτερη λύση για τον Ολυμπιακό και να κάνει κινήσεις πριν την σύγκληση της γενικής συνέλευσης.
Μέχρι τώρα ο κόσμος του Ολυμπιακού παρακολουθούσε τις εξελίξεις, πιστεύοντας πως η ομάδα ενωμένη, θα σχεδίαζε τα πλάνα για τη νέα χρονιά. Μετά, όμως και τα όσα συνέβησαν στη συνάντηση και τον εμπαιγμό που υφίσταται, αναμένονται αντιδράσεις, με απρόβλεπτες καταστάσεις.
Πλέον, κάποιοι αρχίζουν να σκέφτονται πονηρά για τον ρόλο που προσπαθούν να παίξουν ορισμένοι στον Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις