Παραμένει το ίδιο Δ.Σ. στην Ένωση Παλαιμάχων του Ολυμπιακού Β.

Ενωτικό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση έδωσαν οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου στη χθεσινή Γενική Συνέλευση του Συλλόγου τους, την «Ένωση Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού Βόλου», η οποία συγκλήθηκε εκτάκτως μετά τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες δηλώνοντας, σεβόμενοι την 80χρονη ιστορία του Ολυμπιακού Βόλου, ότι ατενίζουν με αισιοδοξία

το μέλλον της αγαπημένης τους ομάδας που την υπηρέτησαν, στηρίζοντάς την με κάθε τρόπο για την εκπλήρωση των στόχων της.
Συγκεκριμένα αποφάσισαν τα παρακάτω:
1. Στηρίζουμε την ομάδα του Ολυμπιακό Βόλου, τον φίλαθλο κόσμο και τη λαμπρή ιστορία του.
2. Δεν τίθεται θέμα παραίτησης μελών του Δ.Σ της «Ένωσης Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού Βόλου» διότι η επίμαχη επιστολή που δημοσιεύτηκε στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο από φερόμενους Παλαιμάχους του Ολυμπιακού Βόλου, δεν συντάχθηκε από το Δ.Σ ούτε από τη Γ.Σ της «Ένωσης Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού Βόλου» και τη θεωρούμε λίαν επιεικώς ως «ύποπτη».
3. Σχετικά με όσα ανέφερε ο κ. Αχιλλέας Μπέος στα ίδια ως άνω δημοσιεύματα «για δωρεά από τον ίδιο στην «Ένωσης Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού Βόλου» 300 εισιτηρίων διαρκείας, μέρος των οποίων πουλήθηκαν από μέλη του συλλόγου μας», έχουμε να πούμε τα εξής :
α) Τα εισιτήρια που δόθηκαν στους παλαιμάχους-μέλη του συλλόγου μας, ήταν σε αριθμό 70 (υπάρχουν πρακτικά στη διάθεση του καθενός).
β) Στο κάθε εισιτήριο ήταν γραμμένο με ανεξίτηλο μαρκαδόρο, το όνομα του κατόχου.
γ) Ερωτάται πως μπορεί να πουλήθηκε εισιτήριο διαρκείας με συγκεκριμένο όνομα ; Αυτό το αφήνουμε στην κρίση του φίλαθλου κοινού της πόλης και δεν μπορεί χωρίς αποδείξεις να ρίχνουμε λάσπη στην ιστορία των Παλαιμάχων του Ολυμπιακού Βόλου- ΣΕΒΑΣΜΟΣ.
4. Θα θέλαμε να πληροφορήσουμε ότι στον αγώνα του Ολυμπιακού Βόλου με τον Ατρόμητο το έτος 2011, η «Ένωσης Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού Βόλου» αγόρασε εισιτήρια με συνδρομές των μελών της αξίας 2.000 ευρώ, τα οποία διανεμήθηκαν δωρεάν στα σχολεία της περιοχής μας, εκτός του γεγονότος ότι ο Σύλλογός μας από την ίδρυσή του (το έτος 1998) μέχρι σήμερα διοργάνωσε πλήθος αθλητικών εκδηλώσεων (τουρνουά κλπ.) με φιλανθρωπικό σκοπό.
5. Το έτος 2014 (εποχής ηγεσίας στο Δ.Σ του Ολυμπιακού Βόλου των κ.κ. Τόρη και Βαρούτσικου), πάνω από 15 μέλη του Συλλόγου μας συμμετείχαν συμβολικά και ενεργά στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της τότε ΠΑΕ Ολυμπιακού Βόλου.
6. Όσο αφορά τη δημιουργία της τρίτης ομάδας στην πόλη του Βόλου, μας αφήνει παγερά αδιάφορους, μια και εμείς γεννηθήκαμε Ολυμπιακοί θα πεθάνουμε Ολυμπιακοί και δεν αλλάζουμε ομάδα.
Ένα είναι σίγουρο ότι ο κόσμος του Ολυμπιακού Βόλου δεν θα διχαστεί και συσπειρωμένος και ενωμένος όσο ποτέ άλλοτε στην 80χρονη πορεία του θα είναι κοντά στην αγαπημένη του ομάδα που λέγεται Ολυμπιακός Βολου και που ιδρύθηκε το έτος 1937.
7. Εξουσιοδοτούμε το Δ.Σ της «Ένωσης Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού Βόλου» να αναλάβει πρωτοβουλία άμεσα σύγκλησης κοινής σύσκεψης του Δ.Σ της «Ένωσης Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού Βόλου» με το Δ.Σ του Ερασιτέχνη, τη Δ.Ε του Ποδοσφαιρικού Τμήματος και το Δ.Σ του Συνδέσμου Φιλάθλων του
Ολυμπιακού Βόλου, για έναν Ολυμπιακό Βόλου, μεγάλο, ενιαίο και σύγχρονο.
Καλούμε λοιπόν τον φίλαθλο κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου να συσπειρωθεί υπέρ της ομάδας μας, που ιδρύθηκε το έτος 1937 από τον αείμνηστο Απόστολο Πουργιά, διανύοντας μέχρι σήμερα μία 80χρονη λαμπρή ιστορία.
Χρόνια πολλά Ολυμπιακέ του ΒΟΛΟΥ
Βόλος 14 Ιουνίου 2017
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ της Γ.Σ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ της Γ.Σ
ΝΙΚΟΣ ΜΑΛΑΚΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ ΓΚΑΝΑΤΣΙΟΣ

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις