Ξάνθης: «Μ’ αυτή τη διοίκηση η Νίκη αλλάζει επίπεδο»

Δίπλα στη νέα διοίκηση ποδοσφαίρου της Νίκης στέκεται ο Γιάννης Ξάνθης, σύμφωνα με δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του Blue Heart FM και στην εκπομπή «Ισορροπίες». Ο πρώην πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Νίκης τόνισε πως όλοι οι φίλαθλοι της ομάδας πρέπει να βοηθήσουν αυτή τη διοίκηση που αποτελείται από αξιόλογους ανθρώπους, κάτι που κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει. Παράλληλα αποκάλυψε πως πολλά πρόσωπα που συμμετέχουν στη Δ.Ε. είναι άτομα που ήθελε να φέρει στο Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής. Ο ίδιος συμπλήρωσε πως θα συμμετάσχει πιο ενεργά όταν οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις του το επιτρέψουν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Ξάνθη:

«Τέτοιου επιπέδου άτομα δεν έχουν ξανασχοληθεί με τη Νίκη Βόλου. Πρέπει όλοι να σταθούν δίπλα σ’ αυτή τη διοίκηση. Είναι αλήθεια πως δέχθηκα πρόταση να ηγηθώ αυτής της προσπάθειας όμως λόγω φόρτου εργασίας δεν μπορώ να αφιερώσω τον χρόνο που χρειάζεται. Οι περισσότεροι της Δ.Ε. είναι άτομα που ήθελα στη διοίκηση που σκόπευα να δημιουργήσω. Αυτό τα λέει όλα. Όταν η εργασία μου θα μου το επιτρέψει θα βοηθήσω κι εγώ όσο μπορώ.

Όλοι είναι αξιόλογοι άνθρωποι. Δεν υπάρχει δικαιολογία να μην είμαστε όλοι δίπλα τους. Είναι όλοι Νικιώτες και αξιόπιστοι. Είμαι μαζί τους και θα είμαι μαζί τους πιο ενεργά όταν η δουλειά μου το επιτρέψει. Πρέπει όλοι να βοηθήσουν αυτή την προσπάθεια. Όποιος αγαπάει τη Νίκη θα πρέπει να συνταχθεί μ’ αυτή τη διοίκηση. Μπορεί να μην έχουν πείρα στο ποδόσφαιρο αλλά ούτε κι εγώ είχα όταν ήμουν δίπλα στον Πάτση. Έμαθα.

Πλέον δεν υπάρχουν δικαιολογίες να μην στηριχθεί αυτή η προσπάθεια. Μ’ αυτά που συνέβαιναν τα τελευταία χρόνια πολύς κόσμος απομακρύνθηκε από την ομάδα. Όμως τώρα δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Τα πρόσωπα που απαρτίζουν αυτή τη διοίκηση είναι εγγύηση. Βγάζει υγεία το τμήμα πλέον και αυτό θα προσελκύσει τον κόσμο που μπορεί να βοηθήσει. Υπάρχουν Νικιώτες που μπορούν να βοηθήσουν. Όποιος δεν βοηθήσει αυτή τη διοίκηση μ’ αυτή τη σοβαρότητα και το μ’ αυτό το κύρος για μένα δεν είναι Νίκη.

Με 2000 εισιτήρια κομμένα η Νίκη μπορεί να πάρει την κατηγορία εύκολα. Όμως επαναλαμβάνω κομμένα εισιτήρια. Όχι να βλέπουμε 2000 κόσμο και τα εισιτήρια είναι 800. Θυμάστε με τον Πάτση που λέγαμε λόγια. Λέγαμε ότι το γήπεδο είχε 2000, 3000 κόσμο, όμως τα εισιτήρια ήταν 1000, 1100, 1300. Μας άρεσε να λέμε ότι έχουμε πολύ κόσμο.

Η Νίκη Βόλου μ’ αυτή τη διοίκηση αλλάζει ποιότητα και επίπεδο. Εμένα δεν μ’ ενδιέφερε να έρθει κάποιος με χρήματα και να μην χαίρει εκτίμησης στην κοινωνία. Αυτοί οι άνθρωποι που είναι στη διοίκηση χαίρουν την εκτίμηση της κοινωνίας. Αυτό που μ’ αρέσει μ’ αυτή τη διοίκηση είναι ότι υπάρχει συγκεκριμένο πλάνο, μπάτζετ και είμαι σίγουρος πως θα τηρηθεί μέχρι τέλους. Δεν υπάρχει άνθρωπος να πει κάτι κακό για τους ανθρώπους που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη διοίκηση».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις