Τρεις παίκτες απέκτησε ο Ίωνας

Με μεγάλη επιτυχία ο Ίωνας Βόλου έκλεισε την περσινή χρονιά, καθώς κατόρθωσε, ως νεοφώτιστος στην κατηγορία να κάνει εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ, αλλά και στο Κύπελλο. Το διοικητικό συμβούλιο του Ίωνα ευχαριστεί τους προπονητές, Άγη Τζούμα και Γιάννη Ευθυμίου, καθώς και όλους τους χορηγούς και τους φίλους της ομάδας για τη στήριξή τους.

Ο Ίωνας έχει αρχίσει τον σχεδιασμό της ανδρικής ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ανανεώθηκε η συνεργασία με τον προπονητή Άγη Τζούμα και τον ευχαριστεί για την εξαιρετική δουλειά που έχει κάνει τα τρία τελευταία χρόνια στην ομάδα. Από το περσινό ρόστερ, παρά τις έντονες ενοχλήσεις πολλών ομάδων προς τους παίκτες μας, ο βασικός κορμός παραμένει ίδιος. Αποχωρεί, ωστόσο, ο Σταύρος Ροδολάκης.
Ο Ίωνας προχώρησε σε τρεις μεταγραφές εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Συγκεκριμένα, απέκτησε τον έμπειρο σέντερ Νίκο Μαυροφώτη (φωτό), ο οποίος αγωνιζόταν στη Νίκη Βόλου και θα προσδώσει μεγάλη δύναμη στην ομάδα με την εμπειρία του.
Ακόμη απέκτησε τον πλέι μέικερ Γιώργο Μπεκρή, ο οποίος πέρυσι αγωνιζόταν στον Αιολικό Βόλου. Αποκτήθηκε, επίσης, ο Παναγιώτης Κουμπούνης, ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε στην ΑΕΒ Διμηνίου. Ο σύλλογος θα προχωρήσει σε δύο ακόμη δυνατές μεταγραφές και για να ολοκληρώσει τις μεταγραφικές του κινήσεις.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις