«Ο Γιαλιάς είχε τα εχέγγυα να φτάσει τα Τρίκαλα ψηλά»

Είναι από τους ανθρώπους που οραματίστηκε την επιστροφή του ΑΟ Τρίκαλα στις επαγγελματικές κατηγορίες και βοήθησε με όλες του, τις δυνάμεις προς αυτό τον σκοπό. Ο Θέμης Τρικαλιώτης αποτελεί την ήρεμη δύναμη του ερασιτέχνη ΑΟ Τρίκαλα ενώ γνωρίζει από ποδόσφαιρο καθώς έχει διατελέσει παράγοντας.

Ο κ. Τρικαλιώτης δεν αγωνία για την επόμενη μέρα του ΑΟΤ καθώς όπως τονίζει στο goaltrikala.gr «τα δύσκολα πέρασαν και δύσκολα θα ξανά έρθουν. Δεν νομίζω ότι συντρέχει λόγος ανησυχίας. Η ομάδα είναι στις επαγγελματικές κατηγορίες και δεν θα πρέπει να είμαστε απαισιόδοξοι» και συνεχίζει:

«η αλήθεια είναι ότι ο Χρήστος Γιαλιάς ήρθε στα Τρίκαλα σε μια δύσκολη και κομβική στιγμή για την ομάδα. Είναι κοινό μυστικό πως πρόσφερε αρκετά και το σημαντικό είναι πως θα παραδώσει μια καθαρή ΠΑΕ. Τα όσα ακούγονται για μπροστινούς κτλ δεν θεωρώ ότι έχουν βάση. Δεν έχει ανάγκη ο κ. Γιαλιάς να βάλει κάποιον μπροστινό. Βεβαίως είναι απόλυτη σεβαστή η πρόθεση του να αποχωρήσει και νομίζω πως όλος ο νομός και οι φίλαθλοι των Τρικάλων τον ευχαριστούν για την προσφορά του.

Δυστυχώς για λόγους που δεν γνωρίζω, ο Χρήστος αποφάσισε να αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο, τη στιγμή που τη νέα χρονιά όλα φάνταζαν πιο αισιόδοξα καθώς θεωρώ πως με την εμπειρία που αποκόμισε και με την ομάδα που είχε φτιάξει, μην γελιόμαστε ο ΑΟΤ είχε την καλύτερη ομάδα, θα ήταν η σειρά του να πανηγυρίσει την άνοδο στην Superleague. Προσωπικά δεν σας κρύβω πως με στεναχώρησε η απόφαση της οικογένειας Γιαλιά να αποχωρήσει από τα Τρίκαλα γιατί πίστευα και πιστεύω πως έχει όλα τα εχέγγυα να φτάσει την ομάδα ψηλά».

Όσο αφορά την επόμενη μέρα ο Τρικαλινός παράγοντας σημειώνει: «Δεν σας κρύβω ότι είχε γίνει μια επαφή με τον κ. Μπαταγιάννη πριν ανακοινώσει την απόσυρση του. Με βάση τα όσα γνωρίζουμε ο Τρικαλινός επιχειρηματίας συζητά εκ νέου το ενδεχόμενο μεταβίβασης της ΠΑΕ. Αν συμβεί αυτό θα πρέπει να υπάρξει συσπείρωση γύρω από τον σύλλογο και προσεχτικές κινήσεις. Είμαστε αισιόδοξοι και ευελπιστώ πως σύντομα θα υπάρξουν νεώτερα. Θα είναι ευχής έργον να διατηρηθεί σε μεγάλο βαθμό ο κορμός, όποιος γνωρίζει από ποδόσφαιρο ξέρει πόσο σημαντικό είναι αυτό. Και κάτι ακόμη. Αν ο φίλαθλος κόσμος δει ορθολογικές κινήσεις και δεν υπάρξει έπαρση τότε είναι σε θέση να γεμίσει το στάδιο, το έχει αποδείξει πολλάκις στο παρελθόν».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις