Στον αέρα η Γ.Σ. της ΕΠΟ, απαιτείται τροπολογία από τον Βασιλειάδη

Στον αέρα βρίσκεται αυτή τη στιγμή η διεξαγωγή της ΓΣ της ΕΠΟ. Ή επί το ορθότερο η διεξαγωγή της βρίσκεται στα χέρια του υφυπουργού Αθλητισμού,Γ. Βασιλειάδη. Συγκεκριμένα, με βάση την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ και την ενεργοποίηση του νόμου Ορφανού, μέλη της ΓΣ της ΕΠΟ είναι ένας εκπρόσωπος ανά δέκα σωματεία με βάση των αριθμό των σωματείων που έχει κάθε Ένωση.

Όμως η ΓΣ που έχει προκηρυχθεί για τις 30/6 θα διεξαχθεί με βάση τα προβλεπόμενα στο καταστατικό της ΕΠΟ, που δεν έχουν καμία σχέση, ως προς των αριθμό των μελών της ΓΣ, με αυτά που προβλέπονται στον εν ισχύ αθλητικό νόμο.
Επομένως, για να είναι νόμιμη η ΓΣ της ΕΠΟ ο Βασιλειάδη θα πρέπει να καταθέσει τροπολογία, παρόμοια με αυτήν που κατέθεσε τον περασμένο Δεκέμβριο, προκειμένου να νομιμοποιηθεί η ΓΣ της ΕΠΟ από την οποία εξελέγησαν οι εκπρόσωποί της στην ΕΟΕ.
Πάντως μέχρι στιγμής, παρότι το συγκεκριμένο θέμα έχει τεθεί υπόψη του Βασιλειάδη από την ΠΔΕ/ΕΠΟ μέσω επιστολής, δεν υπάρχει καμία απόκριση από την πλευρά του υφυπουργού Αθλητισμού, κάτι που λόγω της ανοιχτής γραμμής που έχει με τη FIFA, εκτιμάται ότι θα γίνει τις επόμενες ημέρες.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις