Απάντηση Μπούρμπου στον Κλάους Μίλερ

Εξελίξεις που αφορούν στην υπόθεση με την εταιρία «SOCCER COMPETITION – UG – SPORT MANAGEMENT» η οποία όπως ανακοινώθηκε και από την Αναγέννηση και από την ίδια (σε συνέντευξη τύπου που είχε δοθεί τον χειμώνα από τους κ.κ. Μίλερ και Σβαρνόπουλο) είχε συνεργασία με τους “κιτρινόμαυρους” με σκοπό να αναλάβει εξολοκλήρου τα ηνία…

Είναι αλήθεια ότι η επιστολή αυτή αιφνιδίασε τον κ. Μπούρμπο που στη συνέχεια είχε επικοινωνία με τους νομικούς (και του κ. Μιλερ και τον δικό του) για να ρωτήσει σχετικά τι συμβαίνει και δημοσιοποιήθηκε μια επιστολή χωρίς να έχει προχωρήσει ακόμη τίποτα συγκεκριμένο στην τήρηση των συμφωνηθέντων!
Τα συμφωνητικά που υπεγράφησαν πριν λίγους μήνες κάνουν λόγο για συγκεκριμένους όρους που πρέπει να υλοποιηθούν ώστε να περάσει η πλειοψηφία των μετοχών στην πλευρά του κ. Μίλερ.
Ενας απ’ αυτούς τους όρους σύμφωνα με όσα δηλώνει και ο κ. Μπούρμπος είναι να αναληφθούν οι υποχρεώσεις στο ΙΚΑ και στην εφορία που έχει η ομάδα όλα αυτά τα χρόνια οι οποίες είναι ρυθμισμένες και καταβάλλονται συνεχώς.
Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάτι προς αυτή την κατεύθυνση και γι’ αυτό δεν έχουμε εξέλιξη στην συμφωνία που είχε προαναγγελθεί εδώ και μήνες…
Το σπουδαιότερο, για άλλη μια φορά στην Αναγέννηση είναι ότι η συζήτηση είναι δημόσια και με κάθε λεπτομέρεια για να πληροφορείται ο κόσμος τα πάντα…
Η επιστολή Μπούρμπου
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αναγέννησης πάντως απάντησε με δημόσια επιστολή του στην επιστολή του κ. Μίλερ τονίζοντας τα εξής:
«Σήμερα, στις 15-5-2017, πληροφορήθηκα αρχικά από το φιλικό μου περιβάλλον (και στη συνέχεια το διαπίστωσα ο ίδιος διαβάζοντας κατά τις μεσημβρινές ώρες στο διαδίκτυο ιστοσελίδες αθλητικού περιεχομένου) ότι ο Γερμανός υπήκοος κύριος Κλάους Ντίτερ Μίλερ, εκπρόσωπος της εταιρείας << Soccer Competision-Ug- Sport management>> με έδρα το Ανόβερο Γερμανίας, δημοσιοποίησε στον ηλεκτρονικό και γραπτό τύπο επιστολή με την οποία με καλεί με περίσσιο θράσος να του μεταβιβάσω εντός 48 ωρών τις μετοχές της ομάδας της Αναγέννησης Καρδίτσας ειδάλλως στην περίπτωση που δεν προβώ στην ανωτέρω ενέργεια «απειλεί» να δημοσιοποιήσει όλα τα αποδεικτικά της ανωτέρω υποχρέωσής μου.
Απαντώντας, λοιπόν, και εγώ στον κο Κλάους Ντίτερ Μίλερ δημόσια του λέω ότι θα χαρώ πολύ να μεταβιβάσω τις μετοχές μου της ΠΑΕ Αναγέννησης σε πολύ λιγότερο απο το χρονοδιάγραμμα των 48 ωρών που θέτει εφόσον τηρηθούν τα συμφωνηθέντα και οι όροι που έχουμε υπογράψει τον Σεπτέμβριο…
Θα χαρώ επίσης να δημοσιοποιηθούν όλα τα συμφωνητικά ώστε προκειμένου και ο πιο κακόπιστος να διαπιστώσει τις ανακολουθίες των υποσχέσεων και των πράξεων του.
Να υπενθυμίσω στον κο Μίλερ ότι αρμόδια είναι τα ελληνικά δικαστήρια για την επίλυση των διαφορών ενώ ο στόχος να δημιουργηθεί κλίμα διχόνοιας στις τάξεις των φιλάθλων και της ομάδας για να «κατασκευάσει» θετικό κλίμα για το πρόσωπό του είναι τουλάχιστον άκομψος.
Για κάθε πράξη η οποία πλέον δεν αποδεικνύεται από έγγραφα και η οποία απευθύνεται στο πρόσωπό μου και με ζημιώνει πολλαπλώς θα με αναγκάσει να προβώ σε όλες τις νομικές διαδικασίες που προβλέπονται για να υποστεί τις συνέπειες του νόμου.
Κλείνοντας, επαναλαμβάνω, πως διαβεβαιώ τον κο Μίλερ πως εφόσον τηρήσει τα συμφωνηθέντα έστω και τώρα (πράγμα για το οποίο πλέον διατηρώ μετά απ’ ολα αυτά σοβαρές επιφυλάξεις) θα του παραδώσω τις μετοχές και μέσα σε 24 ώρες».
Με τιμή
Βασίλης Μπούρμπος

Πηγή: mikriliga.com