Σκληρή απάντηση του Γ. Βαζάκα στον Μποτσιβάλη

Με δήλωσή του στο goalpost.gr ο προπονητής Γιώργος Βαζάκας, απάντησε στα όσα ανάφερε για το πρόσωπό του, σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις στον «Βόλος 98.6» και στην εκπομπή «Classico», ο Παναγιώτης Μποτσιβάλης.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Βαζάκα:

«Όταν ήρθαν από τον Ολυμπιακό για να συζητήσουμε ενδεχόμενη συνεργασία, προέβλεψα τον διχασμό που επρόκειτο να προκύψει στην ομάδα. Θέλοντας να προλάβω τις καταστάσεις, καθώς αυτό που πραγματικά επιθυμώ και θέλω είναι να βοηθήσω τον Ολυμπιακό, τους προέτρεψα να τα βρουν πρώτα μεταξύ τους. Ανεξάρτητα, αν θα είμαι εγώ προπονητής ή όχι, αυτό που εύχομαι είναι ο Ολυμπιακός να έχει διοικητική ηρεμία.
Γιατί, η αιτία που δεν ανέβηκε κατηγορίας φέτος ο Ολυμπιακός ήταν η γκρίνια, ο διχασμός και η μιζέρια.
Ποιος είπε στον κ. Μποτσιβάλη πως θα ερχόμουν, ως προπονητής στον Ολυμπιακό Βόλου, μ’ αυτόν πρόεδρο; Είχα πολλές προτάσεις από ομάδες Γ’ Εθνικής, τις απέρριψα όλες και αν εργαστώ και πάλι σ’ αυτή την κατηγορία θα είναι μόνο στον Ολυμπιακό Βόλου, αλλά όχι με πρόεδρο τον Μποτσιβάλη.
Ο κ. Μποτσιβάλης ανέφερε πως μου πλήρωσε, ως αποζημίωση, όλο το ποσό του συμβολαίου μου, τη χρονιά που συνεργάστηκα μαζί του στον Ολυμπιακό, το 2012. Είναι μεγάλο ψέμα. Μου είχε δώσει μία επιταγή 10.000 ευρώ κι αυτή κατόπιν πίεσης. Ποτέ δεν πληρώθηκα όλο το ποσό. Μου φέρθηκε αχάριστα. Σε μια πολύ δύσκολη περίοδο, ρίσκαρα να πάω προπονητής στον Ολυμπιακό, όταν η ομάδα δεν ήξερε αν θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα. Με απέλυσε την τέταρτη αγωνιστική, για τους δικούς του λόγους…
Έχω το δικαίωμα να μιλάω περισσότερο για τον Ολυμπιακό Βόλου από τον κ. Μποτσιβάλη. Αυτός ήταν, που τον περασμένο Χειμώνα με έπαιρνε τηλέφωνο για να έρθω στον Ολυμπιακό.
Αν λέει για μένα πως εγώ είμαι επιστροφή από το παρελθόν, θεωρώντας ως αποτυχημένη τη θητεία μου στον Ολυμπιακό, αυτός τι είναι; Ας μας πει ο κ. Μποτσιβάλης που πέτυχε ως παράγοντας. Σε όποια ομάδα ασχολήθηκε τη διέλυσε. Χανιά, Πιερικό, Ολυμπιακό Βόλου… Η δική μου θητεία στον Ολυμπιακό ήταν πετυχημένη. Οδήγησα την ομάδα στην άνοδο από την Γ’ Εθνική στην Β’ Εθνική κατηγορία, χάσαμε την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ στα μπαράζ, σε μια περίοδο όπου ο Ολυμπιακός ήταν ψηλά στη βαθμολογία.
Να αναλάβει ο ίδιος τις ευθύνες του για την περσινή αποτυχημένη πορεία του Ολυμπιακού Βόλου. Γιατί ο Ολυμπιακός είχε την καλύτερη ομάδα, τους καλύτερους παίκτες, τη δυναμική του κόσμου και δεν ανέβηκε κατηγορία. Πρόκειται για κατόρθωμα…»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις