Παίκτη του Μαγνησιακού ζήτησε ο Ίμρε Μπόντα!

Η συνεργασία του Μαγνησιακού με τον Ίμρε Μπόντα δείχνει ότι άρχισε να αποδίδει καρπούς για το Μαγνησιακό, αφού ο αγαπητός αστέρας του παρελθόντος, που βρέθηκε στην πόλη μας, παρακολούθησε τον τελικό της Β’ ΕΠΣΘ (31/5) όπου και βραβεύτηκε, φαίνεται ότι ξεχώρισε τους…

πρώτους «μεταγραφικούς στόχους» που τον ενδιαφέρον.
Όπως μας πληροφορεί σχετική ανακοίνωση της ομάδας του Μαγνησιακού, έγινε η πρώτη επαφή για μετακίνηση του Σπύρου Μάιπα σε ομάδα της Ουγγαρίας, προκειμένου να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.
Ωστόσο διευκρινίζεται ότι λόγω του νεαρού της ηλικίας, αλλά και των μαθητικών υποχρεώσεων του νεαρού ποδοσφαιριστή, μια τέτοια μετακίνηση παρουσιάζει αρκετές δυσκολίες.

Η σχετική ανακοίνωση αναλυτικά:
«Στο πλαίσιο της συνεργασίας που ξεκίνησε πριν από δυο εβδομάδες με τον Ίμρε Μπόντα, άνοιξε ο δρόμος της μετακίνησης παιδιών από τις ακαδημίες του Μαγνησιακού, προς τα αντίστοιχα τμήματα υποδομής (Κ17-Κ18) μεγάλων ομάδων στην Ουγγαρία. Η πρώτη επαφή έγινε για το Σπύρο Μάιπα, το 17χρονο χαφ του Μαγνησιακού, που τη χρονιά που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε με την ανδρική ομάδα, έχοντας συμμετοχές και πολύ μεστές εμφανίσεις στην πορεία κατάκτησης του πρωταθλήματος. Όμως το εγχείρημα σε κάθε περίπτωση είναι δύσκολο, λόγω του νεαρού της ηλικίας του ποδοσφαιριστή, καθώς θα πρέπει να μετακινηθεί στο εξωτερικό κι αυτό αποτελεί μια συνολικά οικογενειακή απόφαση.»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις