Και Πόντλογκαρ η Λαμία

Ο δεύτερος Σλοβένος ποδοσφαιριστής που τη νέα σεζόν θα παίζει στη Σούπερ Λιγκ είναι ο Ματέι Πόντλογκαρ. Ο Σλοβένος μεσοεπιθετικός βρέθηκε προ ημερών στη Λαμία και έδωσε τα χέρια με τους Φθιωτούς, οι οποίοι τη νέα σεζόν θα αγωνίζονται στη Σούπερ Λιγκ.

Το επικείμενο απόκτημα της Λαμίας (φαίνεται πως απομένει μόνο η ανακοίνωση) είναι γεννημένο στις 23 Φεβρουαρίου 1991 και μέχρι πρότινος έπαιζε στην Τσέλιε, την ίδια ομάδα από την οποία προέρχεται ο νέος τερματοφύλακας του Πανιωνίου, Μάτιτς Κότνικ.
Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο 26χρονος κατέγραψε 32 συμμετοχές με την ομάδα της Σλοβενίας, σημείωσε 5 γκολ, ενώ είχε και 2 ασίστ. Στη χώρα του έχει παίξει κατά το παρελθόν σε NK Interblock, Rudar Velenje και NK Domzale. Είναι η πρώτη φορά πουα θα κληθεί να αγωνιστεί εκτός των συνόρων.
Προ ημερών είχε βρεθεί στα γραφεία της ΠΑΕ ο Ιεροκλής Στολτίδης, προφανώς για να κλείσει τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Το deal έκλεισε ο Ιέρο με τον Νίκο Τραυλό, ο οποίος ανέβασε σχετική φωτογραφία στον λογαριασμό του στο instagram.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις