Σε ενωτικό κλίμα η Γενική Συνέλευση του Γ.Σ. Αλμυρού

Με ικανοποιητική συμμετοχή των μελών και μέσα σε ενωτικό κλίμα έγινε η απολογιστική συνέλευση του Γυμναστικού Συλλόγου Αλμυρού, το βράδυ της Παρασκευής 16 Ιουνίου, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου της πόλης.

Εγκρίθηκε ομόφωνα ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός της διετούς Διοίκησης του Δήμου Περπερίδη και εκλέχτηκε τριμελής εφορευτική Επιτροπή, αποτελούμενη από τους κ.κ. Χρήστο Καραζούπη, Γιάννη Τσίποτα και Βασίλη Χουλιαρά, με την εντολή να συγκεντρώσει υποψηφιότητες και να διενεργήσει αρχαιρεσίες για την εκλογή νέας Διοίκησης, το συντομότερο δυνατόν.

ΣΥΝ 3

Πρόεδρος της Γεν. Συνέλευσης εκλέχτηκε ο πρώην Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Δημήτρης Τάσσιος και Γραμματέας ο κ. Απόστολος Τσιλιός.

Ο απερχόμενος πρόεδρος του Συλλόγου Δημ. Περπερίδης αναφέρθηκε περιληπτικά στις δυσκολίες της διετούς θητείας της Διοίκησής του, επισημαίνοντας τις επιτυχίες κάθε αγωνιστικού τμήματος ξεχωριστά, με αποκορύφωμα το ποδόσφαιρο, όπου φέτος η ομάδα ήταν νταμπλούχος, στο κύπελλο ΕΠΣΘ, είχε μια αξιόλογη πορεία στο Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος και -ως πρωταθλήτρια ΕΠΣΘ- ανήλθε απευθείας στη Γ’ Εθνική.

Για το μπάσκετ είπε ότι θεωρείται επιτυχία η παραμονή στην Α1 κατηγορία, το Γυναικείο Βόλεϊ ότι είχε μια δύσκολη χρονιά, με πολλές αποχωρήσεις παικτριών, αλλά και μια εντυπωσιακή αναγέννηση από της μικρότερης ηλικία παίκτριες και ο Στίβος διατήρησε την ιστορική του παράδοση με νέες διακρίσεις.

Ο οικονομικός απολογισμός είχε σύνολο εξόδων 96.710 ευρώ, ενώ οι οφειλές ανέρχονται στο ποσό των 11.800 ευρώ, που αφορούν χρέη παλαιότερων διοικήσεων.

Πήραν το λόγο και τοποθετήθηκαν οι κ.κ. Καραζούπης Χρήστος, Αποστόλης Σταμούλης, Τιμπλαλέξης Κώστας, Κώστας Πραττής και Τάσσιος Δημήτρης και ζήτησαν διευκρινήσεις ή έκαναν επισημάνσεις, για το θέμα του Σταδίου (που χρήζει επισκευών και γενικότερης φροντίδας), την κίνηση των εισιτηρίων, διαρκείας και λαχειοφόρου, το εάν και κατά πόσο υπάρχει συνδρομή του Δήμου προς τον Σύλλογο (απάντησε ο εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού και πρώην Πρόεδρος κ. Αργύρης Ρούσσας), διάφορα αγωνιστικά θέματα (όπως π.χ. η απόλυση του προπονητή Κώστα Σταματίου), αλλά και το αύριο του Συλλόγου, με παραινέσεις προς τη νέα Διοίκηση που θα προκύψει από τις επερχόμενες εκλογές.

Τονίστηκε ιδιαίτερα, ότι πρέπει να ενισχυθεί οικονομικά ο ΓΣΑ, με νέα μέλη και χορηγούς, ειδικότερα εν όψει του απαιτητικού πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, για τη νέα αγωνιστική περίοδο, ενώ διάχυτη ήταν η αισιοδοξία όλων των μελών για τις επικείμενες εξελίξεις.

Πηγή: almyros.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις