Γ. Μπύρος: «Σε καλό δρόμο η αναδιάρθρωση της Football League»

Στην Επιτροπή Δεοντολογίας θα κατατεθεί ο φάκελος των «μαυραετών» τη Δευτέρα (19/6), για τα όσα συνέβησαν στην Καλαμαριά, μεταξύ των Απόλλωνα και ΑΟ Καρδίας. Ο ισχυρός άντρας της Δόξα Δράμας θεωρεί πως η ομάδα του, μπορεί να δικαιωθεί και να τιμωρηθούν οι Πόντιοι, προκειμένου να αγωνιστούν οι «μπιανκονέρι», στη Football League της νέας σεζόν.

Να υπενθυμίσουμε πως πριν από την απόφαση να βρεθούν στην Επιτροπή Δεοντολογίας, είχαν καταθέσει έγγραφο στον ποδοσφαιρικό Εισαγγελέα ζητώντας την άσκηση δίωξης κατά των Ποντίων, δίχως όμως ένα μήνα μετά, να υπάρξει κάποια εξέλιξη.

Γι’ αυτό, άλλωστε, σύμφωνα και με δηλώσεις του στη «Metrosport», ο Γιάννης Μπύρος, δείχνει πως θα «κυνηγήσει» τη συγκεκριμένη υπόθεση, καθώς θεωρεί ότι:

«Κάποιοι πάνε να κουκουλώσουν ύπουλα την υπόθεση, αλλά δεν θα τους περάσει. Δεν καταλαβαίνουμε τίποτε από αυτά. Ο φάκελος που καταθέσαμε δεν ακολούθησε τη νόμιμη διαδικασία για την άσκηση δίωξης. Ζητούμε να διερευνηθεί ποιοι ευθύνονται γι’ αυτό. Από τη Δευτέρα, πολλοί θα χάσουν τον ύπνο τους. Δεν γίνεται ο εισαγγελέας να παρεμβαίνει για τις 12 χιλιάδες ευρώ των Χανίων και όχι γι’ αυτό το σημαντικό θέμα».

Φυσικά, δεν πέρασαν ασχολίαστες και οι δηλώσεις του Υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, περί τέλους στα σενάρια ανόδου των δευτεραθλητών, της Γ’ Εθνικής:

«Δεν εξαρτάται από αυτούς το αν θα γίνει η αναδιάρθρωση. Είναι θέμα της ΕΠΟ. Με βάση την πληροφόρηση που έχουμε εμείς, το θέμα προχωράει κανονικά και βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις