Μεταγραφικές εκπλήξεις ετοιμάζει ο Μαγνησιακός

Μπορεί ο Μαγνησιακός να κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή της Β’ ΕΠΣΘ και μαζί την επάνοδο στη μεγάλη τοπική κατηγορία, ωστόσο οι παράγοντες της ομάδας δεν επαναπαύονται στις δάφνες τους και προετοιμάζονται για την επόμενη ημέρα. Σε όλους τους τομείς…

υπάρχει οργασμός εργασιών, είτε αφορούν το οργανωτικό κομμάτι, είτε τους αγωνιστικούς χώρους, τ’ αποδυτήρια και τα γραφεία.
Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στο αγωνιστικό μέρος, το οποίο αναμένεται να διαμορφωθεί, σχεδόν στο σύνολό του, πολύ σύντομα.
Η νέα διοίκηση ήδη έχει συμφωνήσει με πέντε ποδοσφαιριστές, ενώ βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με κάποιους ακόμα, προκειμένου να τους εντάξει στην ομάδα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, μεταξύ αυτών που θα αποκτηθούν δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές εκπλήξεις, με παίκτες μεγαλύτερων κατηγοριών, που η απόκτησή τους θα κάνει αίσθηση.
Πάντα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η φιλοσοφία της ομάδας δεν αλλάζει, καθώς οι παίκτες που αποκτηθήκαν ή θα αποκτηθούν στο άμεσο μέλλον, θα είναι κατά βάση μικρής ηλικίας, ιδιαίτερα ταλαντούχοι και φιλόδοξοι, έχοντας την επιθυμία να διακριθούν. Μαζί με τους ποδοσφαιριστές που έρχονται από την περσινή χρονιά κι έχουν δείξει δείγματα γραφής, πλαισιωμένοι κι από πιο έμπειρους που θα ενταχθούν στην ομάδα, αναμένεται να δημιουργήσουν ένα σύνολο ιδιαίτερα ισχυρό, που θα έχει ως στόχο να πρωταγωνιστήσει στην κατηγορία.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις