Σε τουρνουά στην Πάτρα ο Ο.Υ.Κ.Β.

Η προετοιμασία του Ο.Υ.Κ.Β. για το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας συνεχίζεται, με το βολιώτικο συγκρότημα να δίνει το «παρών» σε τουρνουά στην Πάτρα, το οποίο αρχίζει σήμερα Παρασκευή 13/2 και ολοκληρώνεται την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου, με διοργανώτρια την Ν.Ε. Πατρών.
Ο προπονητής…

…Ζαφείρης Μαρινάγης θα έχει μία καλή ευκαιρία για να διαπιστώσει την αγωνιστική ετοιμότητα των παικτών του τη δεδομένη χρονική στιγμή. Στο τουρνουά μετέχουν πέντε ομάδες της Α2 που μάλιστα αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν στο φετινό πρωτάθλημα.
Ο Ο.Υ.Κ.Β. θα αναμετρηθεί κατά σειρά με την «οικοδέσποινα» Ν.Ε. Πατρών σήμερα στις 9 το βράδυ, ενώ αύριο Σάββατο θα παίξει στις 11 το πρωί με τον έτερο εκπρόσωπο της Αχαΐας, τον Ν.Ο. Πατρών. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, στις 6, θα κοντραριστεί με τον Ηλυσιακό και τέλος στις 10 το πρωί της Κυριακής θα παίξει με την Ηλιούπολη.
Η σύνθεση του Ο.Υ.Κ.Β. στο τουρνουά της ΝΕΠ θα είναι η εξής: Λαγωνικάκης, Κ. Τσιανάκας (τερματοφύλακες), Παππάς, Γιαβαρίδης, Κουλουκτσής (αμυντικοί), Γ. Μαρινάγης, Χρ. Μαρινάγης, Ιωαννίδης, Μαρασλής, Κολημήτρας, Μαρτζούχος, Κοράκης (περιφερειακοί), Μπαχάς, Στεργίου, Γραμμένος (φουνταριστοί).

Το πρόγραμμα
Το πρόγραμμα των αγώνων είναι το παρακάτω:
Παρασκευή 13/2
20.00 Ηλιούπολη-Ηλυσιακός
21.00 Ν.Ε. Πάτρας-Ο.Υ.Κ. Βόλου
Σάββατο 14/2
11.00 Ν.Ο. Πάτρας-Ο.Υ.Κ. Βόλου
12.00 Ηλιούπολη-Ν.Ε. Πάτρας
18.00 Ο.Υ.Κ. Βόλου-Ηλυσιακός
19.00 Τελετή έναρξης και βραβεύσεις
20.00 Ν.Ε. Πάτρας-Ν.Ο. Πάτρας
Κυριακή 15/2
10.00 Ηλιούπολη-Ο.Υ.Κ. Βόλου
11.00 Ηλυσιακός-Ν.Ο. Πάτρας
16.30 Ηλιούπολη-Ν.Ο. Πάτρας
17.30 Ν.Ε. Πάτρας-Ηλυσιακός

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις