Καλή η παρουσία των Βολιωτών αθλητών στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου

Αρκετά καλή παρουσία είχαν οι αθλητές του Γ.Σ. Βόλου στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου που πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα. Ο δεκαθλητής Παναγιώτης Πήτας, αν και τραυματίας, μετείχε στο ύψος και κατέκτησε την 6η θέση με 1,92 μ. Η Μαρία Κοτρούτσου (φωτόι) ήλθε 10η στο τριπλούν με χαμηλή επίδοση για την ίδια, αλλά και

αυτή αγωνίστηκε με πρόβλημα τραυματισμού, δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους.
Ο Βαγγέλης Σαρρής πήρε την 15η θέση στο τριπλούν με 14.16 μ., ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι τελικά δεν πήγαν στην Πάτρα οι αθλήτριες Βασιλική Αθανασού και Χριστίνα Κατζουράκη. Τους αθλητές συνόδευσε ο προπονητής Γιάννης Κουτσοφλίνης.

«Χρυσοί» Φιλιππίδης και Αναγνωστοπούλου
Στο επί κοντώ, παίχθηκε… θρίλερ. Ο Βολιώτης στην καταγωγή Κώστας Φιλιππίδης και ο Δημήτρης Πατσουκάκης ήταν αλάνθαστοι ως τα 5,60μ. που τα πέρασε και ο έφηβος Εμμανουήλ Καραλής ο οποίος άφησε τα 5,70μ.
Ο Πατσουκάκης απέτυχε εκεί, ο Φιλιππίδης έχασε ένα άλμα και στη συνέχεια και τα άλλα δύο στα 5,75μ. με τον Καραλή να έχει και ευκαιρία για νίκη αλλά να κάνει την τελευταία προσπάθεια ψηλά μεν αλλά κοντά στον πήχυ ρίχνοντάς τον στο ανέβασμα. Έτσι για τη νίκη χρειάστηκε μπαράζ, με τον Φιλιππίδη να τα καταφέρνει στα 5,75μ. βελτιώνοντας κατά 5 εκ. τη φετινή του επίδοση που είχε κάνει στο Σύνταγμα, ενώ κέρδισε για 11η φορά το αγώνισμα.
Τέλος, στη δισκοβολία των γυναικών η Κρίστυ Αναγνωστοπούλου, Φαρσαλινή στην καταγωγή που η οικογένειά της διαμένει στον Βόλο, πέτυχε την 7η σερί νίκη της, με 58,95 μ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις