Πιέζει ο Ερασιτέχνης να ξεκαθαρίσει άμεσα το τοπίο στον Ολυμπιακό Β.

Μπορεί η γενική συνέλευση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ορίστηκα να πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 3 Ιουλίου, ωστόσο, οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη πιέζουν να ξεκαθαρίσει το τοπίο νωρίτερα, μέσα στην εβδομάδα, όσον αφορά τα διοικητικά, προκειμένου να προχωρήσουν μια σειρά από θέματα άμεσης προτεραιότητας.

Δεν έχει να κάνει μόνο με τον σχεδιασμό και την στελέχωση του ποδοσφαιρικού τμήματος (που επείγει), αλλά και με μια σειρά από οργανωτικά θέματα, τα οποία και θα πρέπει να προχωρήσουν. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα πρέπει την προσεχή Παρασκευή ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Νίκος Τσεκούρας, να συναντηθεί με Τουριστικά Ακίνητα για το θέμα που έχει να κάνει με τη χρήση των εγκαταστάσεων του Πανθεσσαλικού από τον Ολυμπιακό και τη νέα χρονιά. Η συνάντηση και η συζήτηση δεν μπορεί να γίνει, αν πρώτα δεν ξεκαθαρίσει το τοπίο στον Ολυμπιακό, όσον αφορά τα διοικητικά.
Επίσης, σήμερα Δευτέρα 19/6 το απόγευμα θα υπάρξει συνάντηση του Ερασιτέχνη με εκπροσώπους την Ένωσης Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού Βόλου, καθώς και με εκπροσώπους των οργανωμένων φιλάθλων της ομάδας. Θα γίνει ενημέρωση για το πώς έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στον Ολυμπιακό, μετά τις τελευταίες εξελίξεις και πως ο καθένας από την πλευρά του, μπορεί να βοηθήσει τον σύλλογο, προκειμένου να υπάρξει κλίμα ενότητας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις