Με γοργούς ρυθμούς η στελέχωση του ΑΟ Σελλάνων

Συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς η στελέχωση και η οργάνωση του ΑΟ Σελλάνων ενόψει της παρθενικής του συμμετοχής στη Γ’ Εθνική!

Στα πλαίσια της στελέχωσης του τεχνικού τιμ οι άνθρωποι της ομάδας του Προαστίου ήρθαν σε συμφωνία με το γυμναστή Αντώνη Καραγιάννη, που θα αναλάβει την εκγύμναση των παικτών του Λάμπρου Καλογεράκη.

Η ανακοίνωση του ΑΟ Σελλάνων:

«Ο Α.Ο Σελλάνων στο πλαίσιο της στελέχωσης του τεχνικού τιμ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον πετυχημένο γυμναστή Αντώνη Καραγιάννη, ο οποίος με την άριστη γνώση του αντικειμένου εκγύμνασης, την σοβαρότητα και τη μεθοδικότητα που τον διακρίνει, θα αποτελεί βασικό συντελεστή του τεχνικού επιτελείου της ομάδας μας.
Ο νεαρός και φιλόδοξος γυμναστής μετά από μια επιτυχημένη σεζόν στην Αναγέννηση Καρδίτσας δέχτηκε την πρότασή μας και η απάντησή του ήταν συγκαταβατική καθώς υπήρξε ταύτιση απόψεων για τους στόχους της ομάδας. Του ευχόμαστε καλή αρχή και καλή επιτυχία στο έργο του.»

Ο ίδιος προχώρησε και στις πρώτες του δηλώσεις μετά την επίτευξη της συμφωνίας με τους διοικούντες των Σελλάνων:

«Ευχαριστώ τους ανθρώπους του ΑΟ Σελλάνων για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της»

karditsasportiva.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις