Πρόκριση στον τελικό για τις παγκορασίδες της Γυμναστικής Ένωσης Βόλου

Την πρόκριση στην τελική φάση του πρωταθλήματος ρυθμικής γυμναστικής κατέκτησε η ομάδα των παγκορασίδων της Γυμναστικής Ένωσης Βόλου. Οι αγώνες της τελικής φάσης θα πραγαμτοποιηθούν στις 24 και 25 Ιουνίου στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο της Ν. Ιωνίας.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:

Την πρόκρισή της στην τελική φάση του πρωταθλήματος κατέκτησε η ομάδα των παγκορασίδων του συλλόγου μας, στους αγώνες που έγιναν στις 10 και 11 Ιουνίου στο Λιτόχωρο.

Οι αθλήτριες Διάκου Αποστολία, Κεσμετζή Ερασμία, Διάκου Ιωάννα, Γεραμπίνη Στέλλα, Νίνου Φωτεινή, Στάμου Ναυσικά και Ευαγγέλου Ουρανία πραγματοποιώντας μια εξαιρετική εμφάνιση, εξασφάλισαν όλες την πρόκριση στην επόμενη και τελική φάση που θα γίνει για πρώτη φορά στην πόλη μας στις 24 και 25 Ιουνίου στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο της Ν. Ιωνίας.

Τους αγώνες θα διοργανώσει η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία σε συνεργασία με τη Γυμναστική Ένωση Βόλου και υπό την Αιγίδα του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη και καλούμε το φίλαθλο κοινό του Βόλου να προσέλθει για να χειροκροτήσει και να ενθαρρύνει τις μικρές αθλήτριες στην προσπάθεια τους .

Με τιμή,
Γυμναστική Ένωση Βόλου

gevolou