Αυτός είναι ο Απόλλων Λάρισας της νέας σεζόν (photos)

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (19/6), στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου «Olympus Terra», η παρουσίαση του Απόλλωνα Λάρισας της αγωνιστικής περιόδου 2017/2018, η οποία θα βρει τον σύλλογο στη Football League, για πρώτη φορά έπειτα από 53 ολόκληρα χρόνια.

Στην εκδήλωση αυτή, όπου παρευρέθηκε αρκετός κόσμος, πρώτος, όπως ήταν λογικό και αναμενόμενο, πήρε τον λόγο ο ιδιοκτήτης του «Ιστορικού», Παναγιώτης Μαντζανάς, ο οποίος ξεκίνησε την ομιλία του, αναφέροντας πως η νοοτροπία των ανθρώπων που στελεχώνουν την ομάδα παραμένει η ίδια, την οποία συνόψισε σε μια δήλωση: «Στόχος να κερδίζουμε κάθε Κυριακή». Στη συνέχεια, μίλησε για τα πεπραγμένα της διοίκησής του από το καλοκαίρι του 2014 που ανέλαβε, έως την περσινή σεζόν όπου είπε για τα έργα που έγιναν, με τα οποία έγιναν καλύτερα τα αποδυτήρια του γηπέδου της Φιλιππούπολης, αλλά και η αίθουσα τροπαίων των «κυανόλευκων», ενώ αναφέρθηκε και στις ακαδημίες που δημιούργησε ο σύλλογος.

Φυσικά, σε αυτή την εκδήλωση, δε θα μπορούσε να μη γίνει αναφορά και για την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, η οποία ήταν σημαντική για τον Απόλλωνα. Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας έκανε λόγο για σπουδαία άνοδο, συμπληρώνοντας πως το σωματείο αντιμετώπισε ιστορικούς αντιπάλους, οι οποίοι διεκδικούν πολύ καιρό τον προβιβασμό.

Εν συνεχεία, ο κ. Μαντζανάς τοποθετήθηκε για τα σημαντικά ζητήματα που αφορούν τον Απόλλωνα. Αναφέρθηκε στο θέμα του γηπέδου, όπου ανέφερε πως προτεραιότητα της ομάδας είναι να αγωνίζεται στο γήπεδο της Φιλιππούπολης, με τον εκπρόσωπο της Περιφέρειας Θεσσαλίας, κ. Αθανάσιο Παιδή, να δηλώνει πως θα κάνει ό,τι χρειαστεί προκειμένου να διευθετηθεί το θέμα. Να διευκρινιστεί ωστόσο πως δεν έχει δοθεί συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για την επιστροφή του «Ιστορικού» στη φυσική του έδρα. Ο σύλλογος έχει συμφωνήσει με την διοικητική επιτροπή του ΕΑΚ Λάρισας, προκειμένου να χρησιμοποιήσει προσωρινά το Αλκαζάρ στις εντός έδρας αναμετρήσεις του.

Φυσικά, σημαντικά ζητήματα ήταν το μέρος και οι ημερομηνίες όπου θα προετοιμαστεί η ομάδα για την επόμενη σεζόν αλλά και το προπονητικό κέντρο, το οποίο θα χρησιμοποιούν οι «κυανόλευκοι». Ο Τρικαλινός επιχειρηματίας ανέφερε πως οι εργομετρικές εξετάσεις των παικτών θα αρχίσουν στις 19-22 Ιουλίου, ενώ για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας ανέφερε πως αυτό θα πραγματοποιηθεί στο Καρπενήσι από την 1 Αυγούστου έως τις 14 του ίδιου μήνα. Για το προπονητικό κέντρο είπε πως θα χρησιμοποιηθεί αυτό της Τερψιθέας, ενώ αναφέρθηκε και στη συνεργασία με το κέντρο υγείας «Animus» το οποίο βρίσκεται στην ίδια περιοχή.

Να σημειωθεί πως ο μεγαλομέτοχος του Απόλλωνα μίλησε για τις εκλογές του Ερασιτέχνη, οι οποίες θα διεξαχθούν στις 3 Ιουλίου, κατά τις οποίες θα προκύψει το διοικητικό συμβούλιο, μέσω του οποίου θα γίνει ο ορισμός της ΠΑΕ, όπου θα διευκρινιστεί το ποσό το οποίο θα χρειαστεί να καλύψουν τα στελέχη της διοίκησης της ομάδας.

Εν συνεχεία τη σκυτάλη πήρε ο προπονητής των «κυανόλευκων», Σάκης Θεοδοσιάδης, ο οποίος δήλωσε πως τον προσέγγισαν αρκετοί σύλλογοι για να αναλάβει την τεχνική τους ηγεσία, αναφέροντας πως ο λόγος για τον οποίο ήθελε να μείνει στην ομάδα, είναι η υγεία που αποπνέει. Παράλληλα, ευχαρίστησε τους φιλάθλους που ήταν κοντά στον σύλλογο και τους ποδοσφαιριστές του για τη συνεργασία που είχαν.

8eodosiadis

Στην παρουσίαση αυτή μίλησε και ο νέος τεχνικός διευθυντής του «Ιστορικού», Ανδρέας Πασπαλιάρης, ο οποίος είπε πως είναι ευχαριστημένος που θα δουλέψει και πάλι στην Λάρισα (είχε αναλάβει το ίδιο πόστο και στην ΑΕΛ), αποκαλύπτοντας μάλιστα πως είχε συνομιλίες για 10 μήνες με τον Παναγιώτη Μαντζανά για το μέλλον του συλλόγου, ενώ κατέληξε πως θα υπάρχουν λίγα λόγια και πολλή δουλειά.

Φυσικά, από ένα τέτοιο γεγονός, δε θα μπορούσαν να απουσιάσουν και οι καθιερωμένες βραβεύσεις των χορηγών του συλλόγου, όπου μεταξύ άλλων πήρε την πλακέτα του και ο γνωστός επιχειρηματίας κι αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Ζήσης Ντελόπουλος, για την προσφορά του στην έτερη λαρισινή ομάδα.

ntelopoulos1

Οι ομιλίες ολοκληρώθηκαν με τον σύντομο λόγο του παλαιμάχου του Απόλλωνα και της ΑΕΛ, Κώστα Κολομητρούση, ο οποίος έδωσε συγχαρητήρια στους ανθρώπους του συλλόγου και ευχήθηκε ανάλογη και αξιότερη πορεία στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Στο τέλος της εκδήλωσης ανακοινώθηκαν και οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας για το Αλκαζάρ, οι οποίες έχουν ως εξής:

VIP 3: 150 ευρώ
Θύρες 2-4: 100 ευρώ
Θύρα 10: 50 ευρώ

vip

RocknGoal.com.gr

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις