Πάει για υψηλού επιπέδου μεταγραφές η ΑΕΛ…

Στα μεταγραφικά θέματα της ΑΕΛ αναφέρθηκε τη Δευτέρα (19/6) ο υπεύθυνος επικοινωνίας των «βυσσινί» Γιάννης Καλογιάννης, τονίζοντας ότι θα έρθουν παίκτες που θα είναι πολύ υψηλού επιπέδου.

«Οι μεταγραφές που θα γίνουν θα είναι τόσο υψηλού επιπέδου που δεν θα το περιμένει κανείς», είπε χαρακτηριστικά ο Γ. Καλογιάννης στο ΑΕΛ Radio, για να προσθέσει ότι οι Θεσσαλοί δεν χάνουν παίκτες, όπως υποστηρίζουν κάποιοι.

«Οι μεταγραφές που θα γίνουν στη θέση του τερματοφύλακα και του στόπερ θα γίνουν με μεθοδικότητα. Σε κάποιες περιπτώσεις πρυτάνευσε η λογική. Η ΑΕΛ δεν χάνει παίκτες», σχολίασε το στέλεχος της ΑΕΛ, ενώ για το πότε θα ανακοινωθεί η επόμενη μεταγραφή σημείωσε: «Μπορεί να γίνει και σε μια ώρα, μπορεί και σε δέκα μέρες. Όταν όμως ανεβεί η ομάδα στο Καρπενήσι η ομάδα θα έχει σχηματοποιηθεί κατά το 90%».

Τέλος, αναφορικά με τον γκολκίπερ Ιβάν Τσόβιτς που πήγε στον Απόλλωνα Σμύρνης, δήλωσε: «Ο Πάους απέρριψε την περίπτωση του συγκεκριμένου τερματοφύλακα και είπε ότι θέλουμε ένα τερματοφύλακα καλύτερο».

a-sports.gr