Το 1ο “τουρνουά φιλιάς” διοργάνωσε ο Ίωνας

Το κλειστό του ΕΑΚ του Βόλου πλημύρισε από μικρούς αθλητές και τους γονείς τους και για τέσσερις ώρες ευχαριστήθηκαν το μπάσκετ, παίζοντας φιλικά παιχνίδια, ενώ πραγματοποιήθηκαν πολύ ωραίοι αγώνες μεταξύ τριών ομάδων της πόλης μας. Πιο συγκεκριμένα συμμετείχαν ο διοργανωτής Ίωνας Βόλου, ο Ολυμπιακός Βόλου και ο Ολυμπιονίκης Μαγνησίας, με αθλητές γεννημένους το 2004-06.

Μετά από πρόταση του προέδρου του Ίωνα κ. Νικόλαου Φαρμάκη και τη σύμφωνη γνώμη των άλλων ομάδων δεν κρατήθηκε σκορ σε όλους τους αγώνες, καθώς το τουρνουά ονομάστηκε «τουρνουά Φιλίας», με μόνο σκοπό την ψυχαγωγία των μικρών καλαθοσφαιριστών και την γνωριμία μεταξύ τους, δείχνοντας με τον τρόπο αυτό το πώς αντιλαμβάνονται τον αθλητισμό.
Στο τέλος των αγώνων βγήκαν οι σχετικές φωτογραφίες και με τις τρεις ομάδες αγκαλιασμένες, ενώ όλα τα παιδιά που συμμετείχαν παρέλαβαν αναμνηστικά διπλώματα.
Επίσης στο τέλος έγινε και μια ξεχωριστή βράβευση από τον πρόεδρο του Ίωνα , Αντιπρόεδρο της ΕΣΚΑΘ και μέλος του Δ.Σ της ΕΟΚ κ.Φαρμάκη Νικόλαο στον προπονητή του Ολυμπιακού Βόλου και αντιπρόεδρο Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ κ. Μιχάλη Καπουρνιώτη για την μεγάλη του προσφορά στον χώρο του μπάσκετ. Ο κ. Φαρμάκης χάρισε ένα αναμνηστικό Επετειακό Λεύκωμα της Εθνικής Ελλάδος με την συμπλήρωση 30 χρόνων από την ιστορική κατάκτηση του Ευρωμπάσκετ το 1987 στον προπονητή Μιχάλη Καπουρνιώτη, ο οποίος ως παίκτης αγωνίστηκε δύο χρόνια με την φανέλα του Ίωνα, πετυχαίνοντας μάλιστα και την Άνοδο του Ίωνα στην Γ’ Εθνική το 2007.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις