Πρόταση μόνο από τον Μποτσιβάλη

Ο Παναγιώτης Μποτσιβάλης συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Νίκο Τσεκούρα και κατάθεσε την πρότασή του για την ανάληψη της διοίκησης του ποδοσφαιρικού τμήματος. Επιθυμία του είναι να συνεχίσει να ηγείται της ποδοσφαιρικής ομάδας, μαζί με τον άμεσο συνεργάτη του κ. Μανώλη Πολύζο, ο οποίος πέρυσι είχε συμβάλει και αυτός οικονομικά στον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν παρουσίασε κάποιους καινούργιους επιχειρηματίες, οι οποίοι θα βοηθήσουν οικονομικά την ομάδα, με τον κ. Μποτσιβάλη, πάντως, να υποστηρίζει πως θα είναι σε θέση αυτός και οι συνεργάτες του στη διοικούσα επιτροπή, να βγάλουν εις πέρας τη χρονιά, δίχως ο Ολυμπιακός να αντιμετωπίσει οικονομικό πρόβλημα.
Το θέμα, ωστόσο, είναι, κατά πόσο αυτή η ομάδα που θα δημιουργηθεί και η οποία, όπως έχει τονίσει ο ίδιος ο κ. Μποτσιβάλης, θα απαρτίζεται ως επί το πλείστον από παίκτες Γ’ Εθνικής και ορισμένους έμπειρους ποδοσφαιριστές, θα είναι σε θέση να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα και το κυριότερο να ανέβει κατηγορία.
Γιατί, αν ο Ολυμπιακός αποτύχει για δεύτερη συνεχή χρονιά και δεν πάρει την άνοδο θα… βαλτώσει στην Γ’ Εθνική, με ότι αυτό συνεπάγεται. Πόσο μάλιστα, αν κάποια άλλη ομάδα από τον Βόλο ανέβει στη Football League.
Το ερώτημα, ωστόσο, είναι: Υπάρχει άλλη πρόταση για την ανάληψη της διοίκησης του ποδοσφαιρικού τμήματος; Γιατί αν μέχρι την γενική συνέλευση δεν υπάρξει κάποιο άλλο άτομο, το οποίο θα εκφράσει την επιθυμία να «τρέξει» την ομάδα, καταθέτοντας επίσημη πρόταση στον Ερασιτέχνη, ο κ. Μποτσιβάλης, ως μοναδικός υποψήφιος, θα αναλάβει τα ηνία της ομάδας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις