Φωτορεπορτάζ από την τελετή λήξης του Μαγνησιακού (116 Photos)

Στο φωτορεπορτάζ που ακολουθεί μπορείτε να δείτε εικόνες από την φαντασμαγορική τελετή λήξης, που έγινε χτες στο γήπεδο του Μαγνησιακού και σήμανε την ολοκλήρωση της σεζόν. Τιμήθηκε η ανδρική ομάδα, για την κατάκτηση των τίτλων του πρωταθλητή ομίλου και υπερπρωταθλητή κατηγορίας, και τα κορίτσια της γυναικείας ομάδας, για την καλή τους πορεία και την τιμητική θέση…

που κατέλαβαν στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Γυναικών όπου αγωνίζονται.
Το πρόγραμμα ξεκίνησε από νωρίς, με face painting (ζωγραφική στο πρόσωπο) και διασκεδαστές (ταχυδακτυλουργός και κλόουν) για τα μικρά παιδιά, σ’ ένα διαδραστικό σόου. Ακολούθησαν χαιρετισμοί της εκδήλωσης, απονομές, χορευτικά, ζωντανή ορχήστρα και βεγγαλικά που φώτισαν τον ουρανό, δημιουργώντας ένα εκπληκτικό θέαμα.
Την όλη εκδήλωση έντυσαν χορευτικά με εκπληκτικές χορογραφίες τα παιδιά του «Break A Move – Dance College Volos», ενώ η βραδιά ολοκληρώθηκε με εδέσματα και ποτά από τον πλούσιο μπουφέ και πολύ χορό στο χορτάρι του γηπέδου, στους ρυθμούς του ελαφρολαϊκού προγράμματος που προσέφερε ζωντανά η ορχήστρα.
Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε ο Πρόεδρος της ΕΠΣΘ κ. Περικλής Λασκαράκης κι ο Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος ΔΟΕΠΑΠ/ΔΗΠΕΘΕ κ. Γιώργος Βλιώρας.
Αναμνηστικές πλακέτες απονεμήθηκαν στο Θανάση Κωστούλα, ως βολιώτη ποδοσφαιριστή για τη μεγάλη του προσφορά στο ποδόσφαιρο, καθώς έχει κατακτήσει τίτλους με τον Ολυμπιακό Πειραιώς, έχει αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ φόρεσε και την φανέλα της Εθνικής ομάδας στην πλούσια, ομολογουμένως, καριέρα του, στον Άκη Πέτρου για την προσφορά του στο Μαγνησιακό, με τη φανέλα του οποίου αγωνίστηκε 10 χρόνια (1988-1998) και στο Δημήτριο Μεταξά για τα 45 χρόνια προσφοράς του στο σύλλογο του Μαγνησιακού, τον οποίο υπηρετεί από το 1972.

 




















































































































 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις