Δεν υπήρχε λόγος για κλήρωση – Πάτσης και Καραγιάννης τα είχαν βρει μεταξύ τους

Πολλά και διάφορα έγιναν στη συνεδρίαση της Football League μέχρι να καταρτιστούν οι δύο όμιλοι και να αποφασιστεί ο τρόπος με τον οποίο οι δύο βολιώτικες ομάδες θα τοποθετούνταν στους δύο ομίλους. Τα περισσότερα έχουν ήδη βγει στο φως της δημοσιότητας όμως το πιο «ζουμερό» το αφήσαμε για το τέλος.

Κατ’ αρχήν ο λόγος που αποφασίστηκε να «χωρίσουν» οι δύο ομάδες ήταν καθαρά για λόγους εμπορικούς, αφού οι δύο εκπρόσωποι της Μαγνησίας είναι αναμφισβήτητα δύο από τους εμπορικότερους συλλόγους της κατηγορίας και αν αγωνίζονταν στον ίδιο όμιλο το ενδιαφέρον θα ήταν… …μονόπλευρο προς το Βόρειο όμιλο.

Η απόφαση πάρθηκε με συντριπτική πλειοψηφία με τη συζήτηση να φτάνει στο σημείο που θα αποφασίζονταν με ποιο τρόπο θα τοποθετούνταν οι δύο ομάδες στους ομίλους.

Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, Ανδρέας Πάτσης, πρότεινε στο συμβούλιο να διαλέξει ο ομόλογός του, κ. Καραγιάννης τον όμιλο στο οποίο θα αγωνίζονταν ο Ολυμπιακός Βόλου, καθώς δεν είχε κανένα πρόβλημα σε ποιο όμιλο θα έπαιζε η δική του ομάδα. Από την πλευρά του και ο κ. Καραγιάνης δεν έδειξε προτίμηση σε κάποιο όμιλο. Ο μεγαλομέτοχος της Νίκης στη συνέχεια πρότεινε, κατόπιν συννενόησης, να τοποθετηθεί η Νίκη στο Βόρειο όμιλο και ο Ολυμπιακός Βόλου στο Νότιο, με τον κ. Καραγιάννη να συμφωνεί.

Εκείνη τη στιγμή υπήρξε έντονη αντίδραση, ιδιαίτερα από πλευράς Παναχαϊκής, ζητώντας η τοποθέτηση να γίνει μέσω κλήρωσης, όπως κι έγινε. Μάλιστα, κάποιοι θέλησαν να ελέγξουν και τη θερμοκρασία από τα μπαλάκια ώστε να είναι βέβαιοι πως η διαδικασία της κλήρωσης είναι «πεντακάθαρη».

Το μπαλάκι τράβηξε ο ίδιος ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, βγάζοντας για την ομάδα του το «Νότιο όμιλο».

Έτσι ο Ολυμπιακός Βόλου θα αγωνιστεί στο Νότιο όμιλο παρέα με την Παναχαϊκή του Αλέξη Κούγια και η Νίκη Βόλου στο Βόρειο όμιλο, παρέα με τον Ηρακλή του Παπαδόπουλου που ήταν κάθετα αντίθετος στην απόφαση να μην προβιβαστούν απ’ ευθείας στη Super League οι πρωταθλητές των ομίλων, δείχνοντας υπερβολική σιγουριά για το πρωτάθλημα αλλά, «φόβο» για τα playoff.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις