Σε καλό δρόμο οι συζητήσεις με παίκτες του περσινού ρόστερ

Μπορεί στο φως της δημοσιότητας να βγαίνουν ελάχιστα όσον αφορά τον μεταγραφικό σχεδιασμό της Νίκης Βόλου, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν γίνονται κινήσεις για την ενίσχυση του ρόστερ της ομάδας. Τα μέλη της Δ.Ε. που αποτελούν την επιτροπή μεταγραφών σε συνεργασία με το τεχνικό δίδυμο Ξηροφώτου-Μπούις καθημερινά βρίσκονται σε συζητήσεις με ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο στόχαστρο της Νίκης και ήδη η συμφωνία με κάποιους απ’ αυτούς είναι δεδομένη.

Προτεραιότητα έχει δοθεί στους παίκτες που θα παραμείνουν στην ομάδα από το περσινό ρόστερ με τις συζητήσεις μαζί τους να βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο. Ένας σημαντικός αριθμός ποδοσφαιριστών της νέας ομάδας που θα χτιστεί το καλοκαίρι θα προέρχεται από το υπάρχον ρόστερ, με τις πληροφορίες να θέλουν 12-15 παίκτες να παραμένουν στη Νίκη.

Οι ανακοινώσεις για τους παίκτες που θα παραμείνουν θα γίνουν εντός του μήνα ενώ αυτές που θα αφορούν παίκτες που θα μετακινηθούν στη Νίκη από άλλη ομάδα αναμένεται να ξεκινήσουν αμέσως μετά την επίσημη έναρξη της μεταγραφικής περιόδου. Σε κάθε περίπτωση η ανακοινώσεις των ονομάτων θα γίνεται αφού έχει γίνει η μεταβολή του δελτίου του ποδοσφαιριστή και η ομάδα θα το έχει στα «χέρια» της.

Πανθεσσαλικό

Αν και η συμφωνία με τα Τουριστικά Ακίνητα για τη χρήση του Πανθεσσαλικού θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη, επίσημη απάντηση και υπογραφή συμφωνητικού δεν έχει υπάρξει κι αυτό αποτελεί «τροχοπέδη» για την έναρξη των εργασιών στο «Π. Μαγουλάς», καθώς είναι διαφορετικές οι εργασίες που πρέπει να γίνουν για χρήση του από την πρώτη ομάδα απ’ ότι για την ακαδημία ποδοσφαίρου. Η αργοπορία της οριστικής απάντησης ίσως να οφείλεται στην καθυστέρηση των διοικητικών εξελίξεων στον Ολυμπιακό Βόλου, λόγω της πιθανής κοινής χρήσης του Σταδίου από τις δύο ομάδες.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις