Εξετάζεται η επιστροφή Θεολόγη στον ΑΟ Σελλάνων!

Μετά την επισημοποίηση της συνεργασίας με τον Λάμπρο Καλογεράκη και αυτή της πρόσληψης του Αντώνη Καραγιάννη για την ενίσχυση του τεχνικού τιμ ενόψει της απαιτητικής νέας σεζόν στη Γ’ Εθνική, στον ΑΟ Σελλάνων στρέφονται εξολοκλήρου στην οργάνωση του ρόστερ για τη νέα σεζόν.

Τα καίρια πόστα στο προπονητικό τιμ τακτοποιήθηκαν χωρίς να χαθεί πολύτιμος χρόνος στην ομάδα του Προαστίου, που γνωρίζει ότι τίποτε δε θα μπορούσε να προχωρήσει στον προγραμματισμό εάν δεν είχαν προκρίνει τα πρόσωπα που θα έκαναν τις επιλογές (πάντα σε συνεννόηση με τη διοίκηση) για το έμψυχο υλικό.

Πέραν, λοιπόν, του γηπεδικού, όπου γίνονται οι απαραίτητες επαφές για να αδειοδοτηθεί και να διεκπεραιωθούν οι εργασίες που θα επιτρέψουν τους πρωταθλητές ΕΠΣ Καρδίτσας να χρησιμοποιήσουν το γήπεδό τους ως έδρα, σειρά παίρνει η στελέχωση του ρόστερ.

Όπως είναι φυσικό, ο κορμός του ΑΟΣ, οι ποδοσφαιριστές που φέτος οδήγησαν υπό την τεχνική καθοδήγηση του Λ. Καλογεράκη στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και της ανόδου, επιθυμούν να ανανεώσουν τη συνεργασία τους, όπως άλλωστε και ο 53χρονος προπονητής που έχει γνώση των δυνατοτήτων τους και της προσωπικότητά τους.

Πολλοί εξ’αυτών έχουν εμπειρία από Εθνικές κατηγορίες (Γ’ Εθνική αλλά και την πάλαι ποτέ Δ’-Περιφερειακό πρωτάθλημα), ενώ άλλοι έχουν όλα τα φόντα να αρπάξουν την ευκαιρία και να ανέβουν επίπεδο, όπως το έπραξαν και φέτος, δουλεύοντας αρκετά και φτάνοντας στην κατάκτηση όλων των τίτλων στην Καρδίτσα.

Ωστόσο, στον τομέα της ενίσχυσης, ήδη έχουν αρχίσει οι κρούσεις και μάλιστα υπάρχουν περιπτώσεις που οι άνθρωποι του Προαστίου έχουν δεχθεί προσέγγιση για να δεχτούν παίχτες, όμως όλα αυτά είναι στη θεωρία και απέχουν από την πράξη.

Η διοίκηση και το τεχνικό τιμ θα αποφασίσει προσεκτικά για τις επιλογές της, δίχως να επιθυμεί να ξεφύγει στα οικονομικά δεδομένα και να αλλοιώσει την ταυτότητα που έχει καταστήσει την ομάδα πετυχημένη και συσπειρωμένη.

Παίχτες με όρεξη για διάκριση και από την περιοχή, είναι δεδομένο ότι ενδιαφέρουν τον ΑΟΣ και σε αυτή την κατηγορία ανήκει σίγουρα ο Μένιος Θεολόγης.

Ο 21χρονος τερματοφύλακας εντυπωσίασε φέτος με τις εμφανίσεις τους στους Μαύρους Αετούς Μεγαλοχωρίου, κάνοντας κοινό ντεμπούτο με την ομάδα των Τρικάλων στη Γ’ Εθνική, όπου κατάφερε να παραμείνει στην κατηγορία και έδειξε ότι μπορεί να σταθεί επάξια σε αυτό το επίπεδο.

Ο νεαρός πορτιέρο κατέθεσε τα διαπιστευτήριά του με τον ΑΟ Σελλάνων την περασμένη σεζόν, στην οποία οι Κυανόλευκοι κατέκτησαν τον τίτλο της Α’ ΕΠΣΚ και διεκδίκησαν την άνοδο στα περιφερειακά μπαράζ στη Γ’ Εθνική και είναι αναμφισβήτητο ότι άπαντες στις τάξεις των Κυανόλευκων γνωρίζουν την αξία του και το ήθος του.

Εξάλλου, ο Θεολόγης είδε την παρουσία του στην ομάδα του Προαστίου ως ευκαιρία να ξεδιπλώσει το ταλέντο του που την εξαργύρωσε με τη μεταγραφή του στο Ελευθεροχώρι και δεν αποκλείεται φέτος να επαναπατριστεί, παραμένοντας στην ίδια κατηγορία.

karditsasportiva.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις