Ντέρμπι Δήμητρας-Αστέρα και εντός έδρας δοκιμασίες για Σκιάθο και Αλμυρό στην Α΄Ε.Π.Σ.Θ.

Χωρίς ντέρμπι θα συνεχίσει ο πρώτος όμιλος της Α΄ κατηγορίας ενώ στον δεύτερο όμιλο δεσπόζει το ντέρμπι Δήμητρα-Αστέρας. Οι πρωτοπόροι Σκιάθος και Αλμυρός δοκιμάζονται εντός έδρας.
Στον 1ο όμιλο , έχουμε δύο αγώνες το Σάββατο που ξεκινούν στις 15:00. Στο Αγίου Γεωργίου δοκιμάζεται ο Θησέας κόντρα στην ΑΕ 2002. Ο Θησέας επέστρεψε στις νίκες την προηγούμενη αγωνιστική ενώ η ΑΕ 2002 προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες. Η Αγία Παρασκευή θα υποδεχθεί την Ιωλκό στο γήπεδό της. Και οι δύο ομάδες προέρχονται από εντός έδρας ήττες.
Την Κυριακή…

…στις 11:00 ο Ηρακλής θα αντιμετωπίσει τον Άρη στο γήπεδο της Ι.Μ. Δημητριάδος. Τις δύο ομάδες χωρίζουν δύο βαθμοί με τους γηπεδούχους να προέρχονται από βαριά εκτός έδρας ήττα ενώ οι φιλοξενούμενοι αγνοούν την νίκη εδώ και τέσσερις αγωνιστικές. Στη 13:30 η πρωτοπόρος Σκιάθος θα υποδεχθεί τον Μαγνησιακό. Οι νησιώτες θέλουν την νίκη για να μείνουν μόνοι τους πρώτοι στην κορυφή του ομίλου εκμεταλλευόμενοι το ρεπό της ΑΕ Διμηνίου.
Τέλος, ο Σαρακηνός θα δοκιμαστεί στην έδρα της Δημητριάδας στις 15:00. Οι φιλοξενούμενοι είναι φαβορί για τη νίκη κόντρα σε μία ομάδα που είχε πετύχει τέσσερα γκολ. Ο Πανιώνιος θα πάρει το τρίποντο από τους Ν.Α. της Νίκης.
Στον 2ο όμιλο, έχουμε τρεις αγώνες το Σάββατο και τρεις την Κυριακή που ξεκινούν όλοι στις 15:00.
Στο γήπεδο του Πλατάνου οι Μυρμιδόνες θα υποδεχθούν τον Αετό Κερασιάς. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από εκτός έδρας νίκη ενώ οι φιλοξενούμενοι από ήττα. Επίσης, η ΕΜΑ θα κοντραριστεί με τον Αχιλλέα στις Μικροθήβες και ο Πρωτεσίλαος θα δοκιμαστεί ο πλαστικό της Ι.Μ. Δημητριάδος έναντι της Μακρινίτσας με τον αέρα του φαβορί για τη νίκη.
Η Αγχίαλος θα αντιμετωπίσει τον Άθλο Αλμυρού στο γήπεδό της ενώ η Δήμητρα θα υποδεχθεί τον Αστέρα στο ντέρμπι της αγωνιστικής. Τις δύο ομάδες χωρίζει μόλις ένας βαθμός. Οι γηπεδούχοι μετρούν 10 νίκες, 4 ισοπαλίες και 2 ήττες ενώ οι φιλοξενούμενοι 11 νίκες, 2 ισοπαλίες και 3 ήττες.
Τέλος, εντός έδρας ”μάχη΄΄ θα δώσει ο πρωτοπόρος Αλμυρός με τον Διαγόρα Στεφανοβικείου. Ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι μεταξύ δύο ομάδων που είχαν έρθει ισόπαλες στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος. Το ρεπό του θα κάνει ο Αίας Σούρπης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις