Από την Αγ. Παρασκευή στον Παναθηναϊκό ο Κωστόπουλος

Το όνειρό του πραγματικότητα έκανε ο Δημήτρης Κωστόπουλος. Ο Βολιώτης ποδοσφαιριστής πραγματοποίησε το άλμα στον Παναθηναϊκό και θα ενισχύσει την παιδική ομάδα του «τριφυλλιού» με την ελπίδα κάποια στιγμή να φτάσει μέχρι και την ανδρική.

Ο Δημήτρης Κωστόπουλος αποτελεί προϊόν της Ακαδημίας της Αγίας Παρασκευής. Εκεί έμαθε τα μυστικά της μπάλας και με τις εμφανίσεις του γρήγορα προκάλεσε το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού. Οι «πράσινοι» τον παρακολούθησαν τόσο στους αγώνες με την Αγία Παρασκευή, όσο και με τη Μικτή Παίδων ΕΠΣΘ και έμειναν εντυπωσιασμένοι.
Στη συνέχεια τον κάλεσαν στην Αθήνα για να τον δοκιμάσουν. Εκεί ο νεαρός ποδοσφαιριστής ξεδίπλωσε τις πτυχές του ταλέντου του και έπεισε τους «πράσινους» ότι αξίζει μια θέση στο έμψυχο δυναμικό τους.
Έτσι η μεταγραφή κλείστηκε και ολοκληρώθηκε στην Αθήνα. Ο πρόεδρος της Αγίας Παρασκευής Γεράσιμος Σαρρής και ο αντιπρόεδρος Αλέξης Μαλακασιώτης συνόδευσαν τον ταλαντούχο αθλητή στην πρωτεύουσα και επισκέφθηκαν το προπονητικό κέντρο «Γιώργος Καλαφάτης». Εκεί τους υποδέχθηκε ο υπεύθυνος της Ακαδημίας του «τριφυλλιού» Τάκης Φύσσας και συζήτησαν τις τελευταίες λεπτομέρειες της μεταγραφής. Αμέσως μετά ο Δημήτρης Κωστόπουλος υπέγραψε στον Παναθηναϊκό πραγματοποιώντας ένα όνειρο που είχε από τότε που άρχισε να παίζει ποδόσφαιρο.
Ο Δημήτρης Κωστόπουλος γεννήθηκε το 2003 στον Βόλο. Αγωνίζεται ως κεντρικός μέσος, ενώ είναι και αρχηγός της Μικτής Παίδων της ΕΠΣΘ. Επίσης έχει κληθεί και στην Εθνική Παίδων.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις