Τέλος ο Ανδρωνάς από τον Πρωτεσίλαο

Ο Μιχάλης Ανδρωνάς, ύστερα από τρία χρόνια στην τεχνική ηγεσία του Πρωτεσίλαου αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο του Πτελεού. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση αναφέρονται τα εξής:
«Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους φίλους της ομάδος ότι μετά απο αίτημά του, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, δεν θα συνεχίσει για 4η συνεχόμενη χρονιά στον πάγκο της ομάδος μας ο Μιχάλης Ανδρωνάς.

Περάσαμε 3 υπέροχα χρόνια, η προσφορά του σε όλους τους τομείς μεγάλη. Εμείς κάναμε ένα φίλο, τον Μιχάλη και εκείνος φεύγει με πολλούς. Καλή επιτυχία σε ότι και αν κάνει. Ο Πρωτεσίλαος θα είναι πάντα δίπλα του. Τον ευχαριστούμε».
Με γραπτή του δήλωση Μιχάλης Ανδρωνάς ευχαρίστησε τη διοίκηση, τους ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους του Πρωτεσιλάου τονίζοντας:
«Θα ήθελα και εγώ από την πλευρά μου να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους του Πρωτεσίλαος Α.Μ.Σ. Πτελεού, τα άτομα της διοίκησης αλλά και τους ποδοσφαιριστές για αυτά τα τρία υπέροχα χρόνια που περάσαμε μαζί σαν οικογένεια. Ατελείωτες ώρες προπονήσεων και αγώνων με λύπες αλλά και χαρές μαζί, συνετέλεσαν, ώστε να δημιουργηθεί αυτή η υπέροχη ομάδα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης στον θερμό φίλαθλο κόσμο του Πτελεού, που με αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή και με έκανε να αισθανθώ τον Πτελεό σαν να είναι το δικό χωριό. Φεύγω ψυχικά και σωματικά γεμάτος, γιατί όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν. Εύχομαι ολόψυχα, μέσα από την καρδιά μου πραγματικά η ομάδα να παραμείνει στο δρόμο των επιτυχιών. Η πόρτα μου θα είναι ανοιχτή πάντα για όλους σε ό,τι με χρειαστείτε και πού ξέρετε, οι δρόμοι μας ίσως ξανασυναντηθούν κάποια στιγμή. Σας ευχαριστώ για όλα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις