Έτοιμη να γράψει ιστορία η Εθνική Γυναικών!

Η ομάδα του Κώστα Κεραμιδά έχει αφήσει ήδη το… στίγμα της στην Τσεχία, καθώς έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις καταφέρνοντας να φτάσει μέχρι τα προημιτελικά, κερδίζοντας δύο πολύ ισχυρές ομάδες, όπως η Σερβία και η Ρωσία.

Πλέον, η Εθνική Γυναικών βρίσκεται απέναντι σε μία ακόμα πρόκληση, την μεγαλύτερη στην ιστορία της. Η «γαλανόλευκη» αντιμετωπίζει το μεσημέρι της Πέμπτης (22/6, 16:00) την Τουρκία στα προημιτελικά του Eurobasket και στοχεύει στη νίκη, που θα την φέρει στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης!

Το κλίμα στις τάξεις της ομάδας του Κώστα Κεραμιδά είναι εξαιρετικό, με τις παίκτριες της Εθνικής να έχουν μετατρέψει τον ενθουσιασμό σε… βενζίνη στο παρκέ. Πλέον, ο στόχος για την «Επίσημη αγαπημένη» είναι να κάνει ακόμα μία υπέρβαση και να βρεθεί στην κορυφαία τετράδα της Γηραιάς Ηπείρου για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Σε περίπτωση που η Εθνική επικρατήσει της Τουρκίας, θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά τη νικήτρια ομάδα που θα προκύψει από το ζευγάρι της Γαλλίας με της Σλοβακία. Αν πάλι δεν τα καταφέρει, η Εθνική Γυναικών θα παίξει στον πρώτο αγώνα κατάταξης για τις θέσεις 5-8 με την ηττημένη του συγκεκριμένου ζευγαριού (Γαλλία-Σλοβακία).

Τα άλλα ζευγάρια των προημιτελικών είναι το Ισπανία – Λετονία και το Βέλγιο – Ιταλία.

sdna.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις