Πρωταθλητής Θεσσαλίας το 6ο ΓΕΛ Βόλου

Πρωταθλήτρια Θεσσαλίας αναδείχθηκε η ομάδα του 6ου ΓΕΛ Βόλου που στον τελικό που έγινε σήμερα στο κλειστό γυμναστήριο της Ν. Ιωνίας επιβλήθηκε μετά από συναρπαστικό αγώνα του 4ου ΓΕΛ Λάρισας με σκορ 61-42.

Οι Βολιώτες μαθητές με την ένθερμη υποστήριξη των συμμαθητών τους…

…έπαιξαν καλό μπάσκετ και προσέφεραν όμορφο θέαμα, όπως άλλωστε και οι αντίπαλοί τους (είχαν έρθει πούλμαν και με μαθητές από τη Λάρισα)

Με το 6ο ΓΕΛ Βόλου αγωνίστηκαν οι μαθητές: Μητσιάκης, Τσεκούρας, Μπιτζιλαίος, Τσουλούφας, Γιαννούχος, Σταμάτης, Νικολάου, Αγγελόπουλος, Ακρίτας, Τσαλαβρέτας, Φιλίππου και Ραχαβέλιας (κόουτς Κούτσικας)

Με το 4ο Λύκειο Λάρισας έπαιξαν οι Μπερδάνης, Μπαλαμούτης, Τσαδήμας, Παράσχος, Αγοραστός, Καλέτσιος, Παπαϊωάννου, Τζήμας, Στεργίου, Δίμκος, Γκουγκούλιας και Μπαζάκης (κόουτς Τζουβίλης).

Το ματς διαιτήτευσαν ο διαιτητής Α1 κ. Θανάσης Δεσλής και ο κ. Ράμμος.

Την ευθύνη της διοργάνωσης είχε το Γραφείο Φυσικής Αγωγής με επικεφαλής την κα Ιωάννα Ράμμου και η διεύθυνση αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ. Σημαντική συμβολή στην επιτυχία της διοργάνωσης είχαν οι κ.κ. Ράμμου, Διαμαντοπούλου, Καρακατσούνης, Τσελεπίδου, Αργύρη, Παπαναστασίου, Μυριτζής, Χίος, Ζαχαρίου, Καραγιώργος.

Ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ…Μείνετε συντονισμένοι…

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις