“Σκάει” και δεύτερη πρόταση για τον Ολυμπιακό Βόλου

Δέκα μέρες απέμειναν μέχρι την γενική συνέλευση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 για να γίνει γνωστό ποιος θα αναλάβει να ηγηθεί της διοικούσας επιτροπής του ποδοσφαιρικού τμήματος. Μέχρι στιγμής η μοναδική πρόταση που έχει κατατεθεί εγγράφως στον Ερασιτέχνη είναι αυτή του Παναγιώτη Μποτσιβάλη.

Ωστόσο, υπάρχει έντονη φημολογία, πως Βολιώτης επιχειρηματίας, ο οποίος στο παρελθόν έχει διατελέσει διοικητικός παράγοντας στον Ολυμπιακό Βόλου, ενδιαφέρεται να αναλάβει τη διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος.
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ήδη γίνει μια πρώτη επαφή με τους ανθρώπους του Ερασιτέχνη. Μένει να φανεί, αν θα υπάρξει και δεύτερη επίσημη πρόταση, ενώ από την πλευρά του ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος κρατεί σιγή ιχθύος.
Θα πρέπει να τονίσουμε, πως η διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, όπως έχει αποφασίσει, θα περιμένει τις όποιες προτάσεις, πριν την γενική συνέλευση. Το αργότερο μέχρι το τέλος του μήνα. Κι αυτό, προκειμένου να επεξεργαστεί τις προτάσεις και να τις φέρει προς ψήφιση στη γενική συνέλευση. Οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη είναι κατηγορηματικοί. Δεν θα δεχθούν καμία πρόταση, από κανέναν παράγοντα, όσο οικονομικά ισχυρός κι αν είναι, στην περίπτωση που αυτός εμφανιστεί την ημέρα της γενικής συνέλευσης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις