Παραμένει ο Κ. Στέκας στη Σούρπη, εμπλουτίζεται το ρόστερ

Έχοντας εξασφαλίσει διοικητική ηρεμία, η ομάδα της Σούρπης προετοιμάζει την επόμενη μέρα. Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές χωρίς να προκύψουν ουσιαστικές αλλαγές στη σύσταση του διοικητικού συμβουλίου, στο οποίο θα έχουμε πιθανών μόνο κάποια νέα πρόσωπα να εμπλέκονται…

με τα διοικητικά, σε θέσεις που έχουν να κάνουν περισσότερο με το οργανωτικό και λειτουργικό μέρος της ομάδας.
Έτσι οι υπεύθυνοι του Αίαντα, προχώρησαν στον αγωνιστικό σχεδιασμό. Σ’ αυτό το πλαίσιο ανανεώθηκε η συνεργασία με τον προπονητή Κώστα Στέκα, ο οποίος γι ακόμη μια χρονιά θα παραμείνει στον πάγκο της ομάδας.
Παράλληλα, έχουν γίνει και οι πρώτες συζητήσεις με ποδοσφαιριστές, προκειμένου να παραμείνουν στο ρόστερ, που αποτελεί το μεγαλύτερο πρόβλημα του Αίαντα Σούρπης με τους υπεύθυνους της ομάδας να προσπαθούν να βρουν λύσεις, ώστε να εμπλουτιστεί με με νέα παιδιά, τα οποία θα καλύψουν τα πολλά κενά που παρουσιάστηκαν, ιδιαίτερα, στο τέλος της περσινής αγωνιστικής περιόδου. Σ’ αυτό το κομμάτι έχουν γίνει οι πρώτες επαφές κι εντός της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις, ενδεχομένως να ακουστούν και τα πρώτα ονόματα, που θα ενταχθούν στην ομάδα της Σούρπης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις