Ο Γιαννακόπουλος αποκαλύπτει SMS του Μάντζαρη και του μάνατζέρ του

Nέο επεισόδιο στο “σίριαλ Μάντζαρη” από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού ενημερώθηκε για τα λεγόμενα του Βαγγέλη Μάντζαρη στον Sport24 Radio 103.3, όπου ο γκαρντ του Ολυμπιακού υποστήριξε ότι ουδέποτε είχε συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό, και απάντησε μέσω Instagram.

Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού “ανέβασε” στον επίσημο λογαριασμό του μία σειρά από φωτογραφίες με SMS που υποστηρίζει ότι αντάλλαξε με τον Βαγγέλη Μάντζαρη, τον αδελφό του γκαρντ του Ολυμπιακού, Αντώνη Μάντζαρη, αλλά και τον μάνατζέρ του, Δημήτρη Τοπαλίδη. Για την ακρίβεια ανέβασε τις συνομιλίες σε δύο διαφορετικά post, γράφοντας στο πρώτο “Καποια ο ιδιος, καποια ο αδερφος και καποια ο ατζεντης…βουλωσε το στοματακι σου …”, ενώ στο δεύτερο έγραψε “Νούμερο… μέρα… ώρα… να χαίρεσαι την ηθική σου” δείχνοντας ένα μήνυμα που δέχθηκε και τον ειδοποιούσε ότι είχε δεχθεί αναπάντητη από έναν αριθμό στις 16 Ιουνίου, την ημέρα που ο διεθνής γκαρντ συμφώνησε με τον Ολυμπιακό.
Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις φωτογραφίες που “ανέβασε” ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, όπου για ευνόητους λόγους έχουν σβηστεί οι βωμολοχίες, αλλά και οι αριθμοί τηλεφώνων που εμφανίζονται σε κάποια σημεία.

sport24.gr

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις